1 din 2
1
Sectiune internationala?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Tudor, pun si aici propunerea de a introduce si o sectiune internationala in forum, ca poate n-o vezi pe cea din topicul cu “fratii nostri”.

Cred ca ar fi utila o astfel de sectiune, nu numai daca ne “infratim” cu vecini de-ai nostri, pusa undeva la Discutii Generale, eventual marcata si cu o pictograma de limba engleza. In cel mai rau caz, o sa aiba 5 topicuri pe an…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 09 Decembrie 2006 08:33 AM

Tudor, pun si aici propunerea de a introduce si o sectiune internationala in forum, ca poate n-o vezi pe cea din topicul cu “fratii nostri”.

Cred ca ar fi utila o astfel de sectiune, nu numai daca ne “infratim” cu vecini de-ai nostri, pusa undeva la Discutii Generale, eventual marcata si cu o pictograma de limba engleza. In cel mai rau caz, o sa aiba 5 topicuri pe an…

Eu am observat că unica temă de frămîntare pt străinii care scriu aici este tema .RO. Dacă descarcă și citesc cele ce scrisei în acel Romanian Academic.dmg e clar, numai că și ei,  ca și unii de‑ai noștri, nu au răbdare să citească.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Sustin sectiunea internationala. Ar fi o incercare buna macar. Mi s-a parut ca baietii au fost primitori.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Cattus Thraex - 09 Decembrie 2006 08:54 AM

Eu am observat că unica temă de frămîntare pt străinii care scriu aici este tema .RO.

Pai asta e pentru ca strainii care intra pe aici trebuie sa aiba ceva minime cunostinte de romana. Daca ar putea, poate ar intra si altii.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Solutia e macar o prezentare in doua-trei limbi. Ca de pus in engleza, nu e chip (e absurd). Apoi, cine vrea sa continue, posteaza in sectiunea (english, français, italiano, español samd) care-l intereseaza. Cum Romania e tara europeana cu cel mai mare procent de vorbitori ai unei limbi straine, o sectiune pentru macuserii straini care doresc o rezolvare rapida ne-ar face celebri!. Daca tineti minte, s-au inscris la noi pe forum citiva italieni care n-au putut obtine rezultate pe forumurile lor! Nu ca m-as lauda, dar pe Forumul Apple am citeva rezulatte bune!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Interesanta idee.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Ajunge un singur forum international
Unde punem un sticky in mai multe limbi in care explicam oamenilor ca pot sa posteze in ce limba vor, dar daca vor sa primeasca cat de cat raspunsuri, sa posteze in engeza ca aia o stiu majoriteatea.
Nu are rost sa facem forumuri separate pentru Malgașă, Zulu și Norvegiană. Dacă vine un norvegian care nu găsesște un răspuns pe http://mac1.no și ne întreabă ceba în genul “Jeg fikk min etterlengte MacBook i dag. Hvordan får jeg Safari til å virke med ITavisen?” aprope singur nu-i raspunde nimeni smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

A romaniai macusri udvozlik a Magyarorszagi testver macusereket.Udvozoljuk onoket a forumunkon, ellentetben a UK akik nem szivesen fogadjak a romanokat, szivesen varjuk onoket minnel nagyobb szamban.Az szeretnenk osszehozni egy testveri kapcsolatot a ket forum kozott.Ennek tekinteteben letrehozunk egy nemzetkozi reszleget ahol angolul francialul stb. nyelveken folyhat a beszelgetes.

adica:

Macuserii din Romania saluta fratii macuseri din Ungaria. Va uram bine ati venit pe forumul nostru si, spre deosebire de UK care nu-i prea asteapta pe romani, noi va asteptam in numar cat mai mare. Dorim sa realizam o infratire a celor doua forumuri si ca atare vom realiza o sectiune Internationala unde se va discuta in engleza, franceza etc ..

suna al dracului de comunist

wink)

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
iaru - 09 Decembrie 2006 01:30 PM

Cum Romania e tara europeana cu cel mai mare procent de vorbitori ai unei limbi straine[...]

Serios? Eu nu prea am deloc impresia asta.
Cand am fost in Norvegia, toata lumea vorbea englaza, inclusiv un homeless care cersea, si care a dat-o pe o engleza perfecta cand si-a dat seama ca nu intelegeam.

Cam asa ceva ziceam si eu, o sectiune din forum unde sa poata posta si nevorbitorii de romana. Cred ca in englaza ar fi suficient. Dar vad ca sunt destui vorbitori de maghiara, cred ca si italiana se gaseste. Nu stiu… dar putem incepe cu engleza.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Va fi o secţiune internaţională în care fiecare vorbeşte ce limbă vrea. O să-i zic Tower of Babel LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator

Misto idee!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, in engleza e de ajuns. Nu ca nu ne putem descurca noi si in alte limbi.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

pai, cred ca o sa fie cam greu sa intre v’un strain pe-aici dupa ce va fi tradusa interfata forumului in limba romina… sau nu?

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Fiecare user îşi va putea alege limba interfeţei din Control Panel.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.12.06

Hello! Greatings from the Hungarian Mac section smile

Semnătură 

beszeljukmac.com

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Tudor baga sectiunea ca oamenii nu cauta decat cuvantul “international” smile si scriu pe aici. Hehe.

1 din 2
1

‹‹ Format data      Forum Software Update ››