1 din 6
1
Cat valoreaza azi un iPad 2
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07

Cu cat credeti ca puteti sa vindeti iPad-ul 2 pentru a achizitiona un iPad new? 16,32,64 cu WiFi si 16,32,64 cu 3G…

Sau invers, cat ati oferi voi pe un iPad 2 folosit, in cazul in care nu aveti deja unul.

Sunt curios cat valoreaza iPad 2 64 Gb WiFi. Cred ca daca pierzi mai mult de 4 mil, nu merita upgrade-ul.

Pe de alta parte, daca anul asta nu merita, la anul chiar nu va merita, cand vor aparea upgrade-uri si mai putine decat anul asta.

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Personal, mi se pare aberant sa ceri in momentul asta mai mult de 11-12 milioane pe un iPad 2 16gb wifi. E doar un exemplu. Un fair price la 64gb 3g ar fi in jur de 20-22 milioane.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
trusk - 10 Martie 2012 08:30 PM

Personal, mi se pare aberant sa ceri in momentul asta mai mult de 11-12 milioane pe un iPad 2 16gb wifi. E doar un exemplu. Un fair price la 64gb 3g ar fi in jur de 20-22 milioane.

Cam asa ma gandeam si eu. Si un iPad 2 de 64GB WiFi, 17 mil ar fi OK?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Da, poti spune chiar un deal wink

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Am eu un iPad 2 64gb 3g cu husa la 2400RON la vanzare, pret negociabil.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Cred ca domnul Kevo vrea sa il vanda pe al sau, si avand in vedere ca el cere 1700…

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Probabil fara 3g

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Eu nu mi-as vinde iPadul 2 64GB WIFI la 1700 lei,bineinteles cine vrea sa cumpere cauta sa traga de pret cat mai mult. Oferte se gasesc peste tot,depinde si de cum arata vizual si functional.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Acuma nu individualiza, Kevo a intrebat cat ar valora. Fiecare poate sa ceara cat vrea, e o piata libera. Cine stie cat merita un iPad o sa caute unul sa ii convina. Ideea e ca nu mai poti cere ca si acuma doua luni, cand era doar un produs second-hand. Acuma e SH, dar si de generatie veche.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Deja a aparut iPad 2 1600 Pe emag, așa ca sh nu cred ca merita mai mult de 1200

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Am greșit, 1799 :(
Pe site in Italia este deja disponibil la 399 , pe Apple.com.ro nu ai si optiunea de cu 2

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Frate dar 399€ e iPad 2 WiFi de 16GB. La noi, un iPad 2 WiFi de 64GB e 27mil.

Eu daca ar trebui sa aleg intre un iPad nou cu 10 mil mai mult decat unu second impecabil, folosit in husa si Smart Cover, as sta pe ganduri.
Cu 10 mil ai putea lua si un iPhone smile

Nici eu nu stiu daca merita iPad new, dar sub 17 mil nu imi dau iPad-ul la care tin smile

Practic ar trebui sa mai pun inca 5 mil sa imi iau altul din USA de 64GB WiFi…
Dar ma gandesc ca peste un an, cand apare the new new iPad, chiar ca nu va merita upgrade-ul, pt ca probabil va fi acelasi iPad aparut acum, dar cu varianta de 128GB si o camera de 8mp, de care eu nu am nevoie.
Dupa care peste inca un an va aparea un update mai serios la iPad, si ma voi oftica.

La fel cum a fost cu iPhone 4 si 4S. Am zis ca nu iau iPhone 4 ca mai astept un an cu 3GS si imi iau urmatorul design, dupa care, teapa, a aparut 4S care e doar un update la 4. Nu am avut de ales si am luat 4S. Acum nu ma oftic pt ca sunt multumit de camera foto, dar stai sa vezi in toamna ce nasol va fi DACA apare “iPhone new” sau 5 cu un design nou care sa imi placa.

Asa si cu iPad, mai bine as lua acum iPad new pe care sa il tin 2 ani, pana apare un upgrade cu adevarat serios, decat sa nu fac upgrade acum, ci peste un an, dupa care peste inca un an sa apara un nou design sau tehnologie pe care o vreau. Practic retina display va ramane aceeasi minim 4 ani de acum.

Adica mai bine trec acum la retina pe care sa il tin 2 ani pana la urmatorul upgrade, decat sa stau cu iPad 2 inca un an si sa fac upgrade, dupa care iar upgrade peste inca un an cand apare ceva cu adevarat nou. Asa mai bine tin iPad 2 inca 2 ani de acum pana cred eu ca o sa apara urmatorul upgrade important la iPad.

Practic la iPad nu consider upgrade decat grosimea, bateria, display-ul si HDD-ul. Grosimea nu cred ca poate fi mai mica, bateria e OK 10 ore, display-ul nu se va schimba 4 ani de acum, iar HDD-ul, 64GB imi sunt suficienti. Asa ca momentul ideal pt upgrade acum ar fi.

Deci daca imi vand iPad 2-ul 64GB WiFi, tot 64GB WiFi imi iau si iPad new pt ca e configuratia ideala. 3G sau 4G e un moft atata timp cat am iPhone 4S cu hotspot, si mai ales ca eu nu scot iPad-ul din casa decat cand plec din tara, unde 3G sau 4G-ul este degeaba. Sa dau 5 mil in plus abonament de 12€ lunar (144€ anual) pt trafic nelimitat e absurd.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Acum 2 luni pretul era cu 3-400ROn mai mare la toate iPad 2.
Acum a scazut cu 100€ atat la Apple pe site si reselleri cat si la vanzarile SH.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
boboc - 11 Martie 2012 10:19 AM

Acum 2 luni pretul era cu 3-400ROn mai mare la toate iPad 2.
Acum a scazut cu 100€ atat la Apple pe site si reselleri cat si la vanzarile SH.

Pai da: a scazut cu 400 ron fata de cat era acuma 2 luni SH => iPad 2 16Gb merita acuma ~1200 ron. Asta ziceam si eu.

@Kevo nu ai de ce sa il vinzi sub 1700, e un prêt foarte bun si pentru tine si pentru cumparator.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@DoT, tu cat ai fi multumit sa obtii pe iPad 2-ul tau? Sincer si mie mi se pare ca pierzi nejustificat de mult incat sa merite. Sa vinzi cu 17mil, un iPad 2 64GB WiFi pe care ai dat 30mil…auci

Norocul meu ar fi ca eu l-am luat pe al meu la pret de USA, deci nu am dat 30mil pe el. Dar daca l-as fi luat de aici, pai pierdeam 13 mil pe iPad 2 plus inca 13 mil cat ar trebui sa pun pt a lua noul iPad aceeasi configuratie. 26 mil doar pt a a vea un “iPad new”, new…nu cred ca merita.

Asa, daca il vand cu 17, pierd doar 5 mil pt a lua unul nou din USA

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Voi ce ati decis baieti, pastrati 2-ul, sau treceti la asta nou fara nume? Cati ani planuiti sa pastrati 2-ul pana la urmatorul upgrade?

Semnătură 

1 din 6
1

‹‹ iPhoto      Problema la ipad2 ››