dacă ai scoate bani din folosirea device-urilor alea, nu ți s-ar părea scump
eu am o afacere, și-mi ajunge iPadul de 32, cu prisosință
iar la macpro am doar 4 GB de ram, suficienți și ei… ma și întreb ce fac unii cu laptoapele duse la maxim la rami, cu ssd-uri
probabil sunt deja în topul forbes la miliardarii neștiuți ai româniei…
dacă ai scoate bani din folosirea device-urilor alea, nu ți s-ar părea scump
eu am o afacere, și-mi ajunge iPadul de 32, cu prisosință
iar la macpro am doar 4 GB de ram, suficienți și ei… ma și întreb ce fac unii cu laptoapele duse la maxim la rami, cu ssd-uri
probabil sunt deja în topul forbes la miliardarii neștiuți ai româniei…
E doar o boală să ai mereu ce este mai nou și mai puternic…
Si eMag a pus pretul nou la iPad2 - 16GB - WiFI…1799 ron.
Chiar azi m-am uitat de curiozitate…diferenta este foarte mica fata de Apcom, Noumax si iStyle, dar uite ca din nou au pretul cel mai mic din piata
Nu stiu de ce zici tu SH 1700-1800, mai sus baietii ziceau ca il gasesti la 1000RON Pot sa vad si eu unde ai gasit oferta asta?
Pai la iStyle e 1815RON, nu vad cum sh ar fi 1700-1800.
Diferenta de pret de 100RON intre italia si romania e justificata clar (cost transport?)
In applestore se gasesc ipad-uri 2 la 299 de usd ,hai 300 de euro. ( refurbished, dar noi ). Un ipad , smartphone are o componenta importanta numita baterie. Daca eu am ajuns la 300 de cicluri intr-un an dupa 100, 200 de cicluri ala care il primeste o sa vada o cadere dramatica a duratei bateriei. La orice altceva , de la un ceas pana la un laptop iei bateria si o schimbi.
2. Garantia, daca a mers un an nu inseamna ca nu se pot ivi probleme rezolvate la garantie.
Personal nu as cumpara un ipad 2 sh impecabil, mai ales ca nu exista o aplicatie sa-m spuna ce capacitate mai are bateria. Da , cumparat de o luna, maxim 3 mai merge si cu garantie.