eaox: ai si tu dreptate in felul tau.
poate gasesti pe cineva care il cumpara din appstore (refurbished) si dupa 2-3 luni il vinde la jumate de pret, asa il iei in final cu 150$
Nu stiu de ce zici tu SH 1700-1800, mai sus baietii ziceau ca il gasesti la 1000RON Pot sa vad si eu unde ai gasit oferta asta?
Pai la iStyle e 1815RON, nu vad cum sh ar fi 1700-1800.
Diferenta de pret de 100RON intre italia si romania e justificata clar (cost transport?)
Tu ziceai (Unii chiar viseaza cu ochii deschisi, chiar credeti ca e cineva dispus sa vanda un device la jumate de pret la nici un an de la achizitie?)
Iar eu care vreau sa imi cumpar unul spuneam ca nu as da 1700 cat ceri unii pe forum, si si tu pari a nu fi de acord cu 1200 desi omul poate a dat 2100 pe el acum cateva luni. Sincer si eu daca as fi avut un 2 nu l-as vinde , a fost lovitura sub centura pastrarea si ieftineirea lui 2.
Ceoby: cand zici ca 17-1800 pe un sh banuiesc ca tu compari un ipad 32/64 sh cu un 16 nou.
Nu unul wifi 16, arunca o privire pe bursa. Dar degeaba batem noi apa in piua aici. Sunt putini care il vor vinde pe 2 acum, probabil ca nici eu nu l-as vinde.
Interesant cu refurbished.
Care este adresa pt italia de refurbished. Pt cei care calatoresc luat de afara inca este o obtiune foarte buna. La intalnire se vb de alinierea preturilor ca si facuta, nu este !
Pretul de revanzare la produsele Apple e de cca. 60%. Daca nou e 1800Ron, calculeaza… Cine da acuma mai mult de 1200ron pe un 16gb e prost. Si si mai prost ala care vine intr-o comunitate specializata, cum e aceasta, si cere mai mult de 1200 sa il vanda.
Pai nu ai citit postul meu de pe threadh-ul meu : de mac ? Reprezinta adevarul si am fost in sua.
E.g.
- Salut, [cenzurat], ce mai faci, tot programe pentru nyse ?
- Dap. LMA.
- Dragut din partea ta ? Un mac, multumesc.
—————————
Alo mosule, cand vii de sarbatori nu-mi aduci si mie o camera canon ?
- Cat ma costa ?
- Nimic. Doar pretul, ne vedm de sfintele sarbatori de paste, ateule.
-Poftim, desi la ce iti trebuie dumnezeu stie, ca pozelele tale parca sunt facute in timp ce erai vanat.
—————————
Uitea asa an dupa an, firmele din .ro pierd bani si o sa mai piarda.
Pretul de revanzare la produsele Apple e de cca. 60%. Daca nou e 1800Ron, calculeaza… Cine da acuma mai mult de 1200ron pe un 16gb e prost. Si si mai prost ala care vine intr-o comunitate specializata, cum e aceasta, si cere mai mult de 1200 sa il vanda.
Deci vanzatorii sunt prosti, cumparatorii la fel.
Eu cred ca si cei care analizeaza procentul de revanzarela produsele Apple se incadreaza in categoria asta
Ceoby: cand zici ca 17-1800 pe un sh banuiesc ca tu compari un ipad 32/64 sh cu un 16 nou.
Nu unul wifi 16, arunca o privire pe bursa. Dar degeaba batem noi apa in piua aici. Sunt putini care il vor vinde pe 2 acum, probabil ca nici eu nu l-as vinde.
Interesant cu refurbished.
Care este adresa pt italia de refurbished. Pt cei care calatoresc luat de afara inca este o obtiune foarte buna. La intalnire se vb de alinierea preturilor ca si facuta, nu este !