draq te-a pus sa folosesti adresa aia de mail de 2 lei???!?!!!?!? e vina ta…
Asta e ca si cand la un restaurant iti zice chelnerul dupa ce ti-a adus un pahar de apa coclita si murdara, ca “ce mai vreti dom’nu’, e doar apa”.
E un serviciu care face parte din pachetul pe care il platesc.
Da’ voi ce adrese de mail folositi, daca nu cele oferite de ISP sau cele gen yahoo, gmail etc.? Ca doar nu aveti toti domenii si servere p’acasa?
Dupa mai mult de 48 de ore, merge din nou emailul !
Nu stiu daca e datorita lui mediaconvertor si a relatiilor lui, sau au reusit astralii sa-l repare.
Dar interfata web e ciudata rau, duce pe un server din Austria, nu permite schimbarea parolei… Sunt varza astia !
Da’ voi ce adrese de mail folositi, daca nu cele oferite de ISP sau cele gen yahoo, gmail etc.? Ca doar nu aveti toti domenii si servere p’acasa?
Orice adresă, numai cea de la ISP nu. La cât de variate au început să fie ofertele providerilor din România, e bine să nu te legi pe vecie de unul singur.
Dupa mai mult de 48 de ore, merge din nou emailul !
Nu stiu daca e datorita lui mediaconvertor si a relatiilor lui, sau au reusit astralii sa-l repare.
Dar interfata web e ciudata rau, duce pe un server din Austria, nu permite schimbarea parolei… Sunt varza astia !
da, e ok ...
eu as ramane la upc iar daca as avea orice altceva as alege tot upc deoarece in scurt timp lucrurile vor sta f bine. Achizitionarea astralului de catre UPC e un lucru foarte bun si o sa se vada acest lucru. din pacate, majoritatea romanilor aleg lucrurile ieftine dar proaste .....
daca aveti curiozitatea sa treceti pe langa un sediu rds-rcs, veti avea ocazia sa vedeti o demonstratie de imbecilitate deosebita. dupa cum se poate vedea si pe site-ul DigiTv , se afla in derulare o noua campanie. azi dimineata am avut mare noroc ca am putut intra in sediu. si nu aveti suficienta imaginatie sa va puteti da seama in ce hal poate sa miroasa. fiind o campanie la nivel national, presupun ca peste tot e la fel. ceea ce vedeti in poze se intampla acum cateva min si lucrurile s-au calmat fata de cum era dimineata. imi zice magraoaica aia din poza, dupa ce am refuzat sa-i dau voie sa intre pe o alta usa decat cea destinata clientilor, “bine ca ai coada aia de cal, parca esti tigan” ...... http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=1511350745826c4ba32f2 http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=1511353945826c6b3374c http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=1511355945826c7f47668 http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=1511363745826ca52bb92
Adica, Nici unul din numerele lor de telefon nu functioneaza (suna ocupat, sau zice ca e nealocat, sau o tanti automata spune sa revin), dupa cum spuneam mai sus.
Altero, de ce nu iti iei tu un domeniu (vreo 50 eur) pe viata si iti iei si o casuta de email .?
Si scapi de toata problema cu emailul. Cand esti acasa citesti cu Mail cand esti plecat folosesti interfata de web.
Eu am de la rol.ro cumparat domeniu si 5 casute de email si imi merge impecabil
Dacă e vorba de dat bani, eu m-am fixat pe .Mac. Am renunţat toamna asta la hosting+email pe “numelemeu.com” pentru că nu mai avea nici un rost să le ţin. Am preferat să cumpăr .Mac cu upgrade la 2 GB, care are câteva avantaje faţă de o soluţie hosting (şi chiar faţă de ceva gratuit cum e Gmail):
- În primul rând. .Mac nu este numai un serviciu email, ci o paletă de servicii care de care mai utile. Sincronizarea bookmark-urilor Safari şi a Keychain-ului sunt DE AUR dacă folosiţi două sau mai multe Mac-uri. Am mai spus-o şi o mai spun de 1000 de ori
- Contul .Mac poate fi folosit ca IMAP (opţiune care lipseşte la Gmail). Din nou, opţiunea ideală dacă lucraţi pe >2 computere.
- Plus spaţiu pentru fişiere accesabil uşor direct din Finder prin WebDAV şi alte chestii.
Tudor, sunt total de acord cu ce spui tu, insa .Mac este totusi cam scump (99 eur) si intr-adevar este excelent pentru >2 computere, nu cand ai doar unul.
Da, nu stiu ce o sa fac. Adresa de la astral nu e esentiala. Daca o pierd, nu doare tare. Ca nu e de seviciu, pe aia mi-o dau elvetienii mei.
Am .Mac si imi place. Poate o sa-mi iau si eu un domeniu, sa vad, sa ma interesez.
Mă oftică în ultimul hal! L-am pus pe usb, merge 10-15 minute apoi conexiunea îmi pică și trebuie să-i dau restart. l-am pus pe UTP găsește rețeaua, primește ip prin dhp dar nu îmi arată adresa routerului și bineînțeles nu merge. Și mă oftic pentru că nu știu ce să fac!