4 din 4
4
Cum imi setez reteaua cu DHCP?
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da-le telefon, ca parca s-au mai desteptat: nu mai fac crize daca aud de router si nici chiar de Mac.

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.06.07

Ma ajutati si pe mine? Sunt Noob in MACworld
Am un iMac G3 cu OS 9.2 si vreau sa-l conectez la internet.
Treeaba e ca ISP ma filtreaza dupa MAC address al PC-ului pe care il folosesc uzual.
Cum pot schimba MAC address al iMAC-lui din OS 9.2?

Semnătură 

11100011111010101011111
Th!nk different

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

de ce nu folosesti butonul search si pui aceeasi intrebare in 2 thread-uri diferite?! sau macar citeste threadurile unde postezi

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
Rank
Newbie
Din: 

Te rog sa scrii tu in search
MAC address si sa-mi zici daca ai gasit ceva util ca eu nu am gasit.

Semnătură 

11100011111010101011111
Th!nk different

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

SEARCH-ul si rezultatul .... al 3-lea thread. desigur, trebuie sa le iei la rand ca doar nu-ti deschide fix postul dorit…daca nu-ti place sa sapi putin, go back to win!!!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
Rank
Newbie
Din: 

eu sap in continuare….poate gasesc pe cineva care s-a jucat cu un astfel de router.

si MAC Adress sub OS X se schimba asa:

sudo ifconfig en0 ether aa:bb:cc:dd:ee:ff

where en0 is the network interface (numbered from en0, en1, en2 ...) and aa:bb:cc:dd:ee:ff is the desired MAC address in hex notation.

sau ca-n poza :D
[ Edited: 09 December 2006 03:48 PM by mediaconvertor ]

presupun ca te referi la asta. Numai ca la mine e OS 9 nu X
stiu ca voi sunteti mari si tari si atoatecunoscatori, GURU ai sistemelor, patesc chestia asta de fiecare data cand ma mananca sa incerc un sistem nou,
fie ele linux, unix, MAc si alte bazaconii, chiar aici am luat suturi dupa 4 zile ceea ce e bine.
Pana la urma, imi poti arata, au ba?

Semnătură 

11100011111010101011111
Th!nk different

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 26.12.05

Gasesti un utilitar aici: http://web.ukonline.co.uk/relocated/
P.S. Nu l-am testat

Semnătură