shumod (tip ratio master) pentru mac os x [plugin pentru Vuze]
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06

Cineva puote sa ma ajute? Eu nu am reusit sa gasesc nimic…

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Dă mai multe detalii despre ce e șumodică ăsta.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Daca e ala la care ma gandesc eu e un gunoi de mod pentru Vuze pentru a trisa cu ratia de upload. In primul rand forumul acesta nu sprijina pirateria de software, si in al doilea, pur subiectiv, nu as ajuta un om care umbla cu “furtisaguri” de astea de doi bani wink. Spor

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

buna la toti…

trusk - 13 Martie 2012 11:47 AM

Daca e ala la care ma gandesc eu e un gunoi de mod pentru Vuze pentru a trisa cu ratia de upload.

Puote ti esti in centru raional si nu ai probleme din genul ala da stii ca in jurul tau majoritatea oamenilor traec unde nu e fibra optica cu upstream-ul de zece Mbps? Da ca eu as avea asa banda nu i-mi trebuiea sa fac asa ceva, as pune la dispozitie cu mare placere o partea di banda mea pentru colectivitate, dar din pacate nu o am. Da ca cineva nu s-a nascut la “metropoli” sau locueste la munti sau in sat, nu are vina pentru asta, vinovat se fac guvernanti care nu fac sa fie bine pentru toti! Pentru tine ca ai fibra si e bine, atunci si ratiomaster e gunoi. Ma bucur pentru tine.

In primul rand forumul acesta nu sprijina pirateria de software

Eu nu stiu da ca ai tu autoritate se vorbesti din partea forumului (nu vad pe insigna ta nici un fel de “moderator” sau “administrator”) dar chiar sa fie asa “in primul rand” ar fi bine ca sa te informez despre ce e asta “piraterie”. Eu nu am postat nici un fel de seriale sau de aplicatie furata, sau nu am dezvaluit metode de piratare; metode de transferare P2P torrent de la sine nu e nelegala, sunt forumuri de mac useri pe lumea care au sectie P2P. Da voi romani, in diferenta de noi italieni (eu excluz) aveti asa noroc de a fi mai treziti si mai putin “europedanti”, eu ca m-am nascut deja in “tara europeana” de multe ori imi pare rau ca nu m-am nascut in tara voastra, pentru ca oameni sunt in acelasi timp treziti dar si cu cultura europeana (in afar faptului ca nu va inghitit cementul “european” si aveti o multime de frumusete silvice naturale). A nostri au cultura europeana da s-au atrofiat unele atributie barbateste. Ce doresc sa nu va uniformati nici o data la europa cu aceste negativitati, ca astfel veti ajunge ca “europeanu de mai mult timp” ca pentru a schimba o roata sparta la masina, va cheama evacuator cu 400 de euro, ca bratele i cresc din c*r. Prima etapa pentru a ajunge la asta e a face ce faci tu, sa vezi mai si prea departe cu legalitate, de cit trebuieste, protejind interesele unii companii care nu umbla cu “furtigusuri”, da fura mai bine, asa de bine ca cind te duci la cinema si platesti biletul in “europa”, pe sama ta si a biletutlui tau esti dator sa rabzi O ORA DE RECLAME, sau da ca esti muzician trebuie sa cumperi un software pentru editing audio cu 400 de euro, ca pare ca cu dinsul misti masinile care scot petrolul din desertul texan. Sunt deja softwarii (din pavate marea minoritate) care sunt cu plata numa pentru persoane fiscale (firme & C.) care cu densi ac profit, asa e drept, dar din pacate drepate asta nu se respandeste mult. Aceste sunt ideele mele, si pina cind nu postez un serial sau un program furat, nimin nu puote sa ma “pisti” cu legalitate si nici cineva sa faca observatie impotriva forumului macuser.ro . Asa ca fi linistit pentru forumului, ca e in seguranta. wink dar da ca cineva vrea ajutor pentru un “soft” si me expediaza un PM, nu o vei nega nici o data pentru a proteja hotilor in lege care se plang ca sunt victimii piraterie, si singur sunt pirati! Principal sa nu o faca in fata tuturor.
Fara suparare, sper din toata inima ca ce ti-am scris sa fie argument de meditatie asupra “dreptatii supreme” si ca te vei convinge ca ce am scris nu e asa de strampalat si absurd.
Intorcindune la post… e asa cum zice trusk asa ca da ca cineva me ajuta e un conspirator international cool cheese
Acum: din auzite pe net e asa, da, un fel de chestie pentru vuze, da am deschiz zecine de pagini fara nimic concret. Ramin in asteptare. Multumesc.

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Nu trebuie sa am autoritate sa apar o bucata de software care e posbil sa fie facuta de mine sau ceva coleg de a meu wink.... Hai noroc si bafta la asteptat fibra

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Pai puoti sa-i apari, dar cum scrie lege, astfel ne intorcem in far west…

E clar ca pe P2P se transfera foarte multe aplicatii piratate, dar p2p nu e nelegal, e cum sa zici ca nu se puote de folosit automobilul deoarece cu dinsul se puote de transportat si droguri…
Si apoi sa-ti zic singer interesele tale nu se combina cu intereselor ale mare soft house…  credima… ca tu da ca faci ceva pentru ele, primesti salariu oricum…

Asa ca eu totusi sper ca cineva sa-mi trimita o lumina…  wink
Bafta si tie, si da ca vrei pe pm poti sa-mi scrii ce gen de soft scrii, ca mi ai aprins curiozitatea… smirk

Semnătură 

‹‹ Log-uri Sparrow      Hotspot macbook ››