De unde pot cumpara Macbook in Romania
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.12.06

Ma gandesc sa imi cumpar un MacBook in curand si nu prea am gasit multe locuri pe internet cel putin de unde sa pot cumpara unul nou, din Romania. Am vazut ca a aparut si aici ceva pe tema asta, in afara de emag.ro si de magazinul direct al IRIS mai exista si in alte parti, sa pot compara oferta? Eventual undeva si in magazine nu neaparat virtuale? Flamingo, Ultra Pro banuiesc ca nu au…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 

Intre timp am mai gasit si pe cel.ro… si totusi, in retele de magazine undeva unde sa pot sa-l si vad si testez?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.11.06

Eu l-am cuparat de la MacGallery, care, cred ca intre timp si-a schimbat denumirea in iSyle. Sunt baieti okay, mie mi-au schimbat un macbook pt ca aveam un pixel mort… incearca pe http://www.istyle.ro . Stiu ca sunt mai multi dealeri… poti sa mai cauti pe google. Eu am avut 5% reducere pt ca sunt student.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

Mersi, pare interesant site-ul, vad ca si colaboreaza cu Vodafone pe partea de internet mobil. Reducerea de 5% mi se pare ca e de la Apple sau de la importatorul pe Romania - Iris. O sa studiez acum oferta smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.11.06

Am intrat si eu acum. Vad ca anunta lichidare de stoc si sunt mai ieftine. Cu vreo 200 de RON mi se pare mie, fata de ce am luat eu cu tot cu reducerea de 5%.