Fiecare cu motivatia lui, prieteni. Unii fac jailbreak ca sa fure, altii din alte motive. Eu am ipad jailbroken plin de aplicatii platite in Appstore. Jailbreakul imi asigura accesul la Cydia, unde din nou descarc aplicatii platite. Poate unii nu stiu, dar pe Cydia exista developeri cu aplicatii mult mai competente decat in appstore, ca sa nu mentionam aplicatiile care iti permit un control mai bun asupra sistemului, cum ar fi iFile. Jailbreak nu inseamna doar furt de aplicatii cu **************.
[ Modificat: 22 Aprilie 2012 07:28 PM de Administrator ]
1. jailbreak da (incearca sa dea) acces gratuit la aplicatii, indiferent de unde vin
2. multe din ele nu merg calumea, fie nu le poti instala, fie ai probleme dupa instalare (jocuri etc.)
3. mai competente nu au cum sa fie de vreme ce sunt respinse din app store tocmai pe motive de calitate (stabilitate, securitate, standarde,apis, sdk etc.)
4. un control “mai bun” al unui sistem compromis dpdpv al securitatii e o vorba goala
stiu asta din experienta altora, nu pt ca as folosi eu insumi asa ceva (cum s-ar putea insinua), ii vad pe altii cum isi dau in freza… aia nu merge, aia nu merge etc.
In primul rand nu ne cunoastem suficient de bine incat sa ne facem prosti. Putin respect. In al doilea rand, sunt developeri extrem de buni, da, genul celor care au scris jailbreakuri, care ALEG sa nu publice pe Appstore ci pe Cydia. Daca ai folosit aplicatii incompetente de pe Cydia, te rog sa le critici. Daca habar nu ai despre ce vorbesti, te rog sa stai jos, sau macar sa incerci un dialog constructiv.
Iarta-mi impertinenta de a raspunde din nou, promit sa fie ultimul reply. Tu vorbesti din auzite, eu din experienta proprie. Tu vorbesti despre aplicatii cracked care merg prost, eu vorbesc despre aplicatii platite din Cydia. Craciun fericit.