Un dispozitiv cu iOS per se nu are cum să meargă mai bine sau mai prost doar din faptul că are acel jailbreak.
Dacă doar faci jailbreak-ul și nu instalezi nici o aplicație care să facă modificări/adăugiri de funcționalitate sau interfață, nu este nici o diferență.
Dacă în schimb te apuci și pui tot felul de porcării care să învârtă, să animeze, să blocheze apeluri, să facă șmecherii și nu știi ce faci, dracul îl ia. Am un amic care descoperise Cydia și a instalat vre-o 40 de tweak-uri non-necesare de acolo - făcea iPhone-le ăla de parcă era posedat. După un restore la același firmware și jailbreak, dar fără porcărele instalate, se mișca la fel ca în prima zi.
Eu unul fac jailbreak doar pentru XBMC și posibilitatea de a folosi portul serial din dock conector cu un adaptor făcut de mine. Dacă aș găsii aplicații care fac asta la un preț rezonabil în App Store, nici nu m-aș mai obosi cu Jailbreak.
Si eu astept jailbreak-ul pentru iPad-ul meu pentru emulatoarele de console retro din cydia pe care le am pe iPhone. Nu ma intereseaza alte prostii de tweak-uri de care zicea si sergiu. Si ca sa fiu ontopic, am jailbreak pe iphone de cand il am si nu am nici cea mai mica problema. Se comporta exemplar. Am avut pe toate jucariile cu IOS de pana acum si nu am avut de ce sa ma plang. Nu stau sa ii adaug cine stie ce tampenii de modificat interfata in mod inutil care sa imi adauge cine stie ce servicii inutile in background. Jailbreak-ul in sine, mie cel putin, nu mi-a afectat negativ niciodata device-urile.
Unii sunt chiar indoctrinati mai frate, nu mai are loc nimeni de ei!
Au si ei un dispozitiv Apple si gata: LUMEA S-A SFARSIT, sunt cei mai tari, nu mai are voie nimeni sa zika nimik, totul este prost cu exceptia MARULUI, of course!
Astia fac oamenii sa nu mai intre pe acest site!
Gigcomputer & Zamolxis - Thread-ul acesta este despre “iOS 5.1 pe iPad - jailbreak” - orice discutii care nu sunt legate de asta sunt off-topic si pot atrage penalitati din partea moderatorilor si administratorului.
La discutii generale puteti deschide ce thread nou de discutii vreti depre ce doriti voi, si sa va vorbiti cat vreti, cat timp respectati regulamentul forumului (fara injurii, atac la persoana, piraterie software si ilegalitati).
Graveyard - da, si emulatoarele. Cele din AppStore nu te lasa sa uploadezi imagini de la jocuri pe care le detii deja, trebuie sa le cumperi din nou.
Eu am un camera connection kit si folosesc iFile ca sa vad filme de pe SD card sau stick, acum astept sa apara si hack-ul de iPhone ca sa vad filme si pe iPhone