Imagini in mesaje?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Exista vreo optiune in ExpressionEngine sa bag o imagine direct in mesaj? Adica o am pe site-ul meu si vreau sa apara ca imagine aici si nu ca link.
Am incercat cu [.img]pozamea[./img] si n-a mers. (fara puncte, evident)

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Sper sa nici nu existe, din mai multe motive:
1) Au am ADSL la hyperviteza. M-i se pare normal sa linkez cateva poze de 3-4Mb bucata. Vai de aia care se uita la forum prin GPRS si platesc pe kb transferat.
2) Pozele link-ate de la dracul in praznic dispar dupa o vreme. In cateva saptamani-luni nu o sa mai inteleaga nimeni nimica din post-ul ala daca se facea o referinta la niste imagini care nu mai exista. Si o sa se incarce si pagina respectiva in galci.
3) Super-Signature de 2 ecrane cu 8 gif-uri animate la fiecare post-ing de 2 cuvinte.

Atasaza poza sau fa-ti un site a tau cu informatia aranjata cum vrei tu si da-ne link-ul.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ceva de genul ăsta? smile

http://images.apple.com/macpro/images/index_tower20060807.png

Se poate dar trebuie să fac nişte setări pentru fiecare secţiune în parte. Aici la “Condică” merge. Trebuie doar să pui URL-ul imaginii (http://.......cucu.jpg). Atât.

PS: Sergiu are dreptate smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Pai am site al meu, de asta nici nu incarcam hostul lui Tudor. Poza e acolo, aici e un link care o arata direct.
Ma gandeam ca la pagina de funn si diverse, mi-ar placea sa vad toate pozele din thread una sub alta si sa nu mai deschid 15k de linkuri. De vazut oricum le vad, deci mananc banda. Iar in sectiunea de discutii generale, eu unul ma astept sa gasesc de toate, inclusiv si imagini mari.

Acu, fiecare facilitate poate fi abuzata. Poze de 5200x3800 o sa se vada prost. Semnaturi animate cate 5, prost. Sa nu pui un serviciu pentru ca poate fi abuzat, hm… parca suna a DRM, interzicerea DC++ si a torrentelor… Sergiu, nu trebuie sa presupui ca daca ceva rau se poate intampla cu o facilitate, (stiu, se va intampla) atunci singura folosire a acelei facilitati va fi abuzul. Hai ca suntem oameni pe aci…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

‹‹ Forum Software Update      doar la mine? ››