Ce-i aşa de super? E la fel de prost în ceea ce priveşte playlist-ul şi alte chestii. Aş vrea să-l cumpere Apple şi să-l transforme într-o aplicaţie Mac veritabilă.
Îmi trebuie playlist dacă vreau să văd un film care e împărţit pe 2 sau 3 CD-uri. Unui fişier adăugat în playlist nu mai poţi să-i schimbi subtitrarea decât dacă-l ştergi şi-l bagi încă o dată. Mă refer la subtitrările adăugate manual, la care eventual mai schimb framerate-ul sau delay-ul iniţial (setări accesibile în dialogul “Open File”).
EDIT: test test se vede data editării!!! Uraaa!!!
[ Modificat: 11 Decembrie 2006 09:59 AM de Tudor ]
VLC sucks. Uite ce face MPlayer: Îi pui toata seria de [insert TV show] in ordine, pui sa plece in full screen, sa ia tot playlistul la rand, force display pe second monitor, te cocoti cu popcorn in pat dai drumul la TV pe AV si 10 ore mai tarziu…
Versiunea 0.8.6 iti ia subtitrarile direct, dacafiserul cu subtitrarea are acelas nume si este in acelas folder cu fisierul .avi
Da da da, şi asta era cu buba în versiunile de până acum (s-o fi reparat?): subtitrările sunt “disabled” by default chiar dacă sunt în acelaşi director şi au acelaşi nume ca şi filmul. Trebuie activate din meniu sau apăsând tasta A.
ar fi bine ca macar sa mearga cum trebuie subtitrarile, eu cateodata vad cateva cuvinte pe film si alea puse unde nu trebuie. dar cateodata merge si bine.