2 din 2
2
Personal Hotspot lipseste la iPad 4G
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Ai incercat ce ti-am zis eu? Sunt curios daca a mers…

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Chiar acuma m-am uitat, la APN am doar optiunile de a introduce numele APN, username si password. Nimic altceva. downer Totusi mersi de sugestie…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Acuma am vazut si eu pe 4-ule unui coleg si e doar name, dar daca te uiti, vezi ca scrie ca e pentru tethering. Nu asa e si la tine?

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09
belasajgo - 19 Martie 2012 10:02 AM

... pe pagina oficiala Apple din Germania scria ca datorita capabilitatii LTE cu iPad-ul se va putea naviga cu viteze mult mai mari decat inainte ...

Păi aici chiar n-au mințit. iPad2 mergea cu maximum 7,2 Mbps pe HSPA (quadband HSPA). iPad1 avea triband HSPA.
În București, pe Orange cu iPad 4G poți naviga pe DC-HSDPA cu 40 Mbps. Iar pe Vodafone merge cu 21 Mbps pe HSPA+.
Presupun că și în Germania ai măcar HSPA+ pe orice rețea în orașele importante.

Da, frecvențele pentru LTE cu downlink de 73 Mbps diferă, dar totuși, ai un câștig. De 3x până la 6x viteza maximă teoretică disponibilă înainte.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.05.10

am si eu aceeasi problema cu hotspotul de cand am facut update la un 4s cu gevey de la 5.1 la 6.1.3…inainte aveam,,acum a disparut. ce este de facut?

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Topic-ul asta a fost deschis de mine cand am avut problema respectiva. La mine la inceput, in momentul cand s-a inceput vanzarea iPad-urilor (generatia a 3-a), am avut problema asta, ca timp de vreo 3-4 luni de la cumparare, nu aveam optiunea Personal Hotspot in meniu. Am incercat chiar si mai multe cartele, dar Personal Hotspot nu a aparut. Abia dupa 4 luni a aparut pentru prima data optiunea in meniu, cred ca dupa un update de iOS, dar poate ca operatorul mobil a facut ceva, nu mi-am dat seama… Dupa aceea a functionat bine Personal Hotspot-ul,  pana intr-un moment dat mi-a disparut iar complet din meniu. Baietii de la Genius Bar dadeau vina pe O2 (operatorul de la care aveam cartela SIM), iar O2 dadea vina pe iPad/Apple. Dupa doua saptamani mi-a aparut un mesaj pe iPad, ceva de genul “Carrier settings updated succesfully.” dupa care iar a aparut Personal Hotspot in meniu. Eu presupun ca operatorul de la care este cartela SIM, are posibilitatea de a bloca tethering-ul pe anumite device-uri. Altfel nu imi explic de ce intr-o zi a disparut, in alta zi a reaparut optiunea de Personal Hotspot in meniu, fara sa fi facut vre-un update la iOS in acea perioada.

2 din 2
2