iPhone 4 iOS 5.1 neverlocked, semnal doar pe 3G
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 19.03.12

salut….

Am si eu o problema f grava cu telefonul. Incerc sa va explic cat pot de bine ca poate cineva imi da vreun sfat bun sa rezolv problema.
Am cumparat de 3 zile un iphone 4 iOS 5.1 neverlocked de la cineva dupa un forum. Telefonul merge perfect pe 3G. Daca dezactivez 3G-ul, mai sta asa cateva minute, poate chiar o jumatate de ora si apoi dintr-o data arata o singura liniuta si pica de tot semnaul scriind lipsa semnal. Incepe iar sa caute si scrie iar nicio retea. Cauta si cauta si degeaba, nu mai reuseste sa prinda deloc semnal. L-am lasat asa si o jumatate de ora si degeaba. Daca activez 3G-ul semnalul apare instantaneu.
Am incercat si cu alt sim de cosmote si face la fel. Am incercat si cu orange si la fel face. Sim-ul l-am incercat si in alt telefon si functioneaza perfect.
Am reinstalat softul 5.1 de cateva ori si problema tot persista. Am dat si resetare configurari retea si ... aceeasi problema. Daca este dezactivat 3G-ul si inchid si redeschid telefonul, intra semnalul dar dispare dupa cum v-am zis in maxim jumatate de ora.
Idea mea ar fi:  daca ar avea probleme cu antena, nu cred ca ar merge nici pe 3G, nu? Sau nu ar rezista nici pe 2G minutele acelea pana pica. Tind sa cred ca este o problema de soft. Astept cu nerabdare un update dupa iOS 5.1
Am incercat si un downgrade dar se pare ca sh-urile n-au fost salvate. Ce n-am incercat este jailbreack-ul dar nu cred ca ar da rezultate ca n-are nici o treaba cu problema.
Ce parere aveti? Va rog ajutati-ma cu ceva ....

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 14.08.09

Salut nu stiu daca ai ce sa-i faci, cred ca e o problema hardware, la fel am avut si eu unul luat d ela Orange Romania si la fel avea semnal doar pe retea 3g, s-a rezolvat priin schimbarea aparatului. Imi pare rau de veste dar asta este.

Semnătură 

I’Mac 27’’ (2009) i7 2,8GHz, 16GB RAM
Mac Pro mid 2010
Macbook mid 2010
Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.06.11

E problema hardware , nu tine de soft.
De curiozitate, intra pe maps si vezi daca iti prinde semnal gps si cerculetul albastru pulseaza , nu conteaza daca esti pe 3g sau nu, incearca pe 3g si zi-mi daca merge….

Semnătură 

Macbook Pro 13’ early 2011 i5 - 10.8.4 - SSD 60GB / HDD 320 GB
iPhone 5 16 GB - iOS 7 GM

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 19.03.12

Merge GPS=ul pe maps. De ce sa fie problema de hardware daca el merge si pe 2G dar cam o jumatate de ora? Are semnal maxim in timpul acela. Daca ar fi de hardware n-are merge deloc, adica de la antena. Sau nu ar merge deloc nici pe 3G pentru ca e aceeasi antena, nu ?
Am vazut ca sunt probleme cu iOS 5 si de aceea tind sa cred ca este software pentru ca nu sunt sigurul la care ii face figuri semnalul. Idea e ca la mine se manifesta altfel dar este cam acelasi lucru.