Aha. Dar exista carcasa care sa nu “deranjeze” Smart Cover-ul ?
Sunt o gramada, da-i cu gogule. Eu folosesc carcase Tucano, sunt facute dintr-un soi de spuma rigida (dar mai maleabila decat policarbonat-ul) si foarte usoara. Costa 109 lei la Media Galaxy, dar se gasesc si prin alte diverse locuri. Match-uie (aproximativ, e drept), culorile Smart Cover-ului:
Eu ma gandeam sa pun totusi una din astea.
Moshi de ce e mai scumpa?
Eu am mainile foarte umede constant, astfel ca pe sticla iPad-ului adesea scartaie, nu aluneca cum trebuie.
Daca pun folie ajuta?
Afecteaza cumva calitatea imaginii, adica se vor vedea fonturile mai blurry?
In viitor se poate da jos fara sa ramana urme de lipici?
Ma gandeam sa o iau de la iStyle si sa o puna baietii lor de la service. E bine?
Multumesc.
Am citit ca e de evitat folia cu antiglare din cauza efectului moire (scopul de baza la mine e cititul pe iPad, deci nu as vrea sa imi afecteze calitatea fonturilor).
Eu oricum nu prea ies la soare cu tableta, deci sa iau fara antiglare?
Folie? Carcasa? Vreau sa protejez spatele la ipad deoarece mi-au aparut niste zgarieturi. Eu am avut grija de el dar tot au aparut. Ipad-ul a stat pe birou pe o carte mai mare.
Recomand un Smart Case si o folie Moshi. Smart Case ii protejeaza spatele si atenueaza socul la lopviturle pe colt, si in plus protejeaza si fata cu coverul care magnetic fiind il poate baga in sleep mode; plus ca se poate rula in diferite feluri pt diferite pozitii.
in magazinele Altex / Media Galaxy unde este angajat ASR, sigur gasesti. Este o folie pe care o poti da oricand jos si sa o speli, nu se zgarie, nu atenueaza touch-ul, nu lasa bule de aer la aplicare si e oleofobica.
Spatele se zgârie ușor ? Mai ales dacă îl pun in geanta? E nevoie musai de folie pe fata daca ii pun cover? Smart cover sau ceva care sa acopere si spatele? Ce sa aleg? Aștept sfaturi de la voi întrucât mi-am cumpărat un iPad 3 de 2 zile si nu știu cum sa îl protejez..
Am vazut cateva ipad-uri care au Smartcover si toate sunt zgariate pe spate in locul de prindere al smartcover-ului.
Daca vrei sa-ti pastrezi ipad-ul fara nicio zgarietura, alege altceva decat un smartcover.