Sa va impartasesc experienta mea:
Ipad 3 in urmatoarele situatii:
acasa:
Pentru a ma bucura de original si de materialele lui nu am nici o protectie pe spate, doar pe ecran am o folie care a costat 200 lei de la 3M profi. Asta pentru ca ecranul se zgaraie in timp oricata grija ai avea. Eu sunt super grijuliu si folia tot a capatat 3 zgaraieturi minore in 6 luni (bine ca e pe folie). Cat stau in pat nu am cu ce sa zgarai spatele dar in rest prin casa am un suport rotund cauciucat pe care sta si in modul typing si in picioare, este ca acela din magazinele apple. Il folosesc totdata ca stand la incarcat si ca suport pe barul meu de acasa cand gatesc si ascult muzica airplay.
la munca, in concedii si in orice deplasare:
Normal ca deja stresul creste, toata lumea pune mana pe el, il asezi peste tot si tot asa (nu poti poza in obsedatul care nu stie unde sa il mai puna). Pentru faza asta am o protectie pe spate din silicon cauciucat antiaderent negru (face click pe margini la atasare-perfect), deci o pot aseza oriunde si sunt protejate si colturile, ecranul are folia proprie, insa pierd forma originala. E un compromis care il fac pe perioada deplasarilor. De asemenea in geanta sta intr-un “plic” din neopren, e ca o husa pentru transport, poate sta asa si in geanta si in buzunarul din spate al scaunului de la masina. Alta varianta de a inlocui cu succes aceasta husa din neopren este smart cover, care impreuna cu protectia de pe spate (compatibila cu smart cover) poate fi tranportat si asezat in siguranta oriunde, insa nu este izolat 100% la fel ca un husa de neopren (vezi taieturile de la butoane) si pentru cei care o tin in geanta zilnic se vor aduna mizerii. E mai elegant cu smartcover si mai practic, insa eu am ramas pe husa si am vandut smart cover pentru ca: atasarea cu magneti dupa parerea mea este violenta, va zgaraia in timp device-ul si am renuntat. Ce am pierdut este standul oferit de smart cover atunci cand nu sunt acasa cu standul meu cauciucat dedicat. Deci ramane la aprecierea fiecaruia daca pune smart cover sau nu.
Varianta ideala: o folie pe spate exact cum este cea de pe ecran (subtire si transparenta), insa nu exista, singura este zagg, care am incercat-o si se desface la margini, aduna mizerie ca un lipici de muste. O folie completa ar proteja de zgaraieturi si ar pastra forma originala (foarte important), insa inca nu am vazut asa ceva care sa ma multumeasca.
Deci, protectia trebuie adaptata in functie de locul in care o folosesti, asta e parerea mea, dupa mult timp de gandire si cautari! Tin la aparatul meu. Asta inseamna ca va trebui sa folositi mai mult de un accesoriu pentru protectie.
Sper ca nu v-am plictisit insa stiu ca cei preocupati de aspectul aparatului in timp sunt la sentimentul meu. Im place sa il vad ca arata ca nou si dupa 2 ani.