3 din 3
3
Sondaj
’’Purtați’’ folie/husă/carcasă pe iPad ?
Da, am folie de protecție pe ecran. 6
Da, am carcasă. 7
Da, am și folie și carcasă. 12
Nu, nu îmi place să pun nimic pe iPad, e super așa cum e. 17
Am Smart Cover. 21
Total voturi: 63
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Este bine să pui folie de protecție pe iPad?
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 19.01.10

Altcineva poate confirma problema zgarieturii din cauza Smart Case-ului?

Semnătură 

MacBook Pro 13” mid-2012 i5,  16 GB RAM, 500GB HDD + 500GB SSD
Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard
iPod Classic 160GB
iPhone 6 64GB Space Grey
iPad 3 WiFi + 4G 32GB with Smart Cover

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nope, nu are nimic pe spate
am scos carcasa după un an, ca să mă uit smile

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member

pai si astia cum de zic ca se zgarie? read this: https://discussions.apple.com/thread/2782227?start=0&tstart=0

Semnătură 

Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard
iPod Classic 160GB
iPhone 6 64GB Space Grey

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

smart case e o denumire generică a unui obiect făcut de mai mulți producători
eu am de la griffin
apoi, cel mai mult contează mediul în care folosești tableta, nu?
dacă te duci vara cu ea pe plajă și o transporți in tot felul de genți, înghesuită printre alte lucruri, poate că vor apărea unele urme

pentru cine vrea să păstreze noi deviceurile cumpărate iată investiția necesară și suficientă

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member

Ideea e in felul următor: îmi ador iPad-ul si vreau sa găsesc o modalitate optima între a-mi păstra iPad-ul cu forma lui ergonomică si a-l proteja de eventuale zgarieturi (cazaturi nu se pune problema pentru ca sunt foarte grijuliu). Acum eu mă gandisem la Smart cover. Astia spun ca vezi Doamne se zgârie spatele de la magneti. Deci probabil folie spate + Smart Cover sa fie soluția deși așa pierd feelingul de aluminiu de pe spate. La Smart cover îmi place ca i se păstrează forma lui si consider ca îl nu se va zgaria ecranul chiar dacă nu ii pun folie. Deci aici vreau sa repun întrebarea: este Smart coverul o soluție buna de protecție? Spatele e destul de rezistent? Zgarieturile de la magneti apar oricum?

Următoarea varianta ar fi sa îl pun într-o husa din aia de se deschide ca o carte si se face si stand dar deja îl super încarc si ii pierd forma. E o decizie importantă si puțin costisitoare. De aceea încerc sa vad care e soluția optimă..

Semnătură 

Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard
iPod Classic 160GB
iPhone 6 64GB Space Grey

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

iPad folosit ceva mai mult de un an, cu Smart Cover de la inceput. Nimic altceva. A luat o busitura, nu se vede in poze. Zgarieturile incercuite nu sunt de la Smart Cover.
Protejeaza foarte bine, in plus sterge ecranul pe bune.

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.01.12

Sa va impartasesc experienta mea:

Ipad 3 in urmatoarele situatii:

acasa:

Pentru a ma bucura de original si de materialele lui nu am nici o protectie pe spate, doar pe ecran am o folie care a costat 200 lei de la 3M profi. Asta pentru ca ecranul se zgaraie in timp oricata grija ai avea. Eu sunt super grijuliu si folia tot a capatat 3 zgaraieturi minore in 6 luni (bine ca e pe folie). Cat stau in pat nu am cu ce sa zgarai spatele dar in rest prin casa am un suport rotund cauciucat pe care sta si in modul typing si in picioare, este ca acela din magazinele apple. Il folosesc totdata ca stand la incarcat si ca suport pe barul meu de acasa cand gatesc si ascult muzica airplay.

la munca, in concedii si in orice deplasare:

Normal ca deja stresul creste, toata lumea pune mana pe el, il asezi peste tot si tot asa (nu poti poza in obsedatul care nu stie unde sa il mai puna). Pentru faza asta am o protectie pe spate din silicon cauciucat antiaderent negru (face click pe margini la atasare-perfect), deci o pot aseza oriunde si sunt protejate si colturile, ecranul are folia proprie, insa pierd forma originala. E un compromis care il fac pe perioada deplasarilor. De asemenea in geanta sta intr-un “plic” din neopren, e ca o husa pentru transport, poate sta asa si in geanta si in buzunarul din spate al scaunului de la masina. Alta varianta de a inlocui cu succes aceasta husa din neopren este smart cover, care impreuna cu protectia de pe spate (compatibila cu smart cover) poate fi tranportat si asezat in siguranta oriunde, insa nu este izolat 100% la fel ca un husa de neopren (vezi taieturile de la butoane) si pentru cei care o tin in geanta zilnic se vor aduna mizerii. E mai elegant cu smartcover si mai practic, insa eu am ramas pe husa si am vandut smart cover pentru ca: atasarea cu magneti dupa parerea mea este violenta, va zgaraia in timp device-ul si am renuntat. Ce am pierdut este standul oferit de smart cover atunci cand nu sunt acasa cu standul meu cauciucat dedicat. Deci ramane la aprecierea fiecaruia daca pune smart cover sau nu.

Varianta ideala: o folie pe spate exact cum este cea de pe ecran (subtire si transparenta), insa nu exista, singura este zagg, care am incercat-o si se desface la margini, aduna mizerie ca un lipici de muste. O folie completa ar proteja de zgaraieturi si ar pastra forma originala (foarte important), insa inca nu am vazut asa ceva care sa ma multumeasca.

Deci, protectia trebuie adaptata in functie de locul in care o folosesti, asta e parerea mea, dupa mult timp de gandire si cautari! Tin la aparatul meu. Asta inseamna ca va trebui sa folositi mai mult de un accesoriu pentru protectie.

Sper ca nu v-am plictisit insa stiu ca cei preocupati de aspectul aparatului in timp sunt la sentimentul meu. Im place sa il vad ca arata ca nou si dupa 2 ani.

Semnătură 

Iphone 7 plus

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 13.02.12

Ipad-ul meu cu smart cover (de la Apple) arata bine in ceea ce priveste ecranul.

Pe spate i-au aparut niste zgarieturi desi l-am utilizat doar prin casa. Cred ca il poti proteja perfect atat spate cat si fata cu smart case (de la Apple).

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.01.09

Tocmai am instalat un Apple Smart Case pe iPad-ul meu… smile

Semnătură 

iPhone SE (64GB, iOS 10, Orange locked)
iPhone 5c (16GB, iOS 9.3.5, unlocked)
iPhone 4s (16GB, iOS 7.1.2, Orange locked)

iPad 3 wifi (32GB, iOS 9.3.5)

iPod 30 GB Black + Casti iPod radio remote + husa originala S/N: 9C643Y3VV9M STOLEN

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member

tocmai mi-am instalat un Smart case (fake la 50 lei) si sunt f mulțumit. Acum pentru spate mă tem ca nu o sa-l pot proteja așa ca revin cu o noua întrebare: unde găsesc un folder din acela cu fermoar cum am la MacBook. Sper sa fie si ieftin cât de cât căci nu vreau ceva foarte fancy..

Semnătură 

Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard
iPod Classic 160GB
iPhone 6 64GB Space Grey

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.01.09
Andrei Neagu - 03 Decembrie 2012 11:19 PM

tocmai mi-am instalat un Smart case (fake la 50 lei) si sunt f mulțumit. Acum pentru spate mă tem ca nu o sa-l pot proteja așa ca revin cu o noua întrebare: unde găsesc un folder din acela cu fermoar cum am la MacBook. Sper sa fie si ieftin cât de cât căci nu vreau ceva foarte fancy..

Pai tot adunand preturile de la case-urile fake pe care le cumperi ajungi la pretul smart case-ului apple… Nu zic ca ar fi cele mai bune… Poti alege o alta husa/carcasa de la un alt producator dar sa fie de calitate… asa am facut eu cu iPhone-ul 3G am cumparat tot felul de dracovenii fake si are spatele varza…

Semnătură 

iPhone SE (64GB, iOS 10, Orange locked)
iPhone 5c (16GB, iOS 9.3.5, unlocked)
iPhone 4s (16GB, iOS 7.1.2, Orange locked)

iPad 3 wifi (32GB, iOS 9.3.5)

iPod 30 GB Black + Casti iPod radio remote + husa originala S/N: 9C643Y3VV9M STOLEN

3 din 3
3