Are cineva idee daca Starcraft 2 se vinde automat cu suport si pt mac sau exista o versiune speciala destinata os x-ului. Pe GameShop.ro nu se specifica decat varianta pc, stie cineva de unde pot cumpara varianta cu suport pt Mac.
Mersi!
->Macbook Pro 13’ early 2013 ->iPhone 5 32gb Neverlocked ->iPad 4th gen 32 gb wifi+3g ->Airport Express Base Station 2nd Gen
Proud Apple user since 2007.
Vezi in comentariile de pe gameshop, confirma ca merge si pentru Mac.
Cumperi de oriunde, iti faci cont pe Battlenet si downloadezi versiunea de mac (dar e inclusa pe DVD sigur).
Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!
Macbook Air 2010 Iphone 4G 32GB
Toate de la Blizzard sunt Win/Mac.
A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein
Sunt ambele versiuni pe DVD, si PC si Mac.
Cumpara-l de pe battle net si gata. E mai simplu. Ai varianta si win si os x daca iti cumperi un cod.
“Life is about passsions. Thank you for sharing mine.” - M. Schumacher
Eu mi-am luat tzeapa cu Battlenet-ul. Am platit mai mult decat in magazin. Si cei care si-au luat din magazin macar mai au si un ambalaj frumos.
Eu l-am luat cu 37 de euro de pe net. Si stii, parca ambalajul ala e tot ceea ce conteaza!
Eu am cumparat din Altex la 179 ron. Are si varianda de Mac pe dvd. merge perfect pe mac mini 2011, modelul cu placa video ATI
Salutare, ruleaza ok jocul pe MacBook Air 2013? Varianta cu i5, 4GB RAM si placa video Intel 5000 ? A incercat cineva?
Macbook Air 13 2013 iPhone 5 Black 16GB iPod classic 80GB