Iphone 4s Orange
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 29.12.09

Buna!
Am eu asa o chestie cu astia de la orange , la care pare mi-se ofertele se schimba de la o agentie la alta.
Am luat din magazinul lor un pliant valabil pana la sf lui februarie ce i drept.
Scrie asa iPhone 4s cu abonament pantera 29 adica 29 E/luna 229E, daca intru la ei pe site si configurez un abonament Pantera 29 la iPhone imi da un pret undeva la 300E.
Ca sa nu mai zic ca la orica rahat de abonament iti mai baga ei si optiunea my smartphone care e minim 10E si fara de care NU ITI POT VINDE TELEFONUL.
Am cunostinte in state care isi cumpara itoyurile care cum apar.AT&T le pune un contract in fata , il semneaza pe o valoare fixa , au un pret fix la telefon 200 sau 300$ parca si asta e.

Dece trebuie sa fim noi romani , sa aducem iphone in romania la sute de euro si insotite de abonamente de 999999E + optiunea XXX de inca 3246289E.
Ideea e sa fi avantajat daca iei telefonul pe abonament ,nu?

Semnătură 

MacMini 2.26/2gb/9400m
120gb Time Machine Backup
PowerMac g4 400/512/atirage 16mb
Apple Aluminum Keyboard
iPod Nano 3G 4GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Raspuns simplu!
Americanii pe langa telefon, sunt mai constinciosi in a cumpara software, deci iau ieftin si completeaza.
La noi , comerciantii profita cu nesimtire de apetitul cetatenilor pentru iScule, oricare ar fi ele.
Trebuie să apară toti pe Dorobanți sau la Diesel sau oriunde cu ultimele iScule, deci sunt hotarati sa dea aproape oricat pe ele numai sa le aiba, iar aproape fiecare are un prieten, care pentru doi arginti, baga soft, sparge telefonul, etc…

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Ca bine mai zici…

Semnătură 

MacMini 2.26/2gb/9400m
Apple Aluminum Keyboard
iPod Nano 3G 4GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.10.10

Eu am un abonament Pantera 29 de peste un an si ma gandeam sa il prelungesc si sa trec de la iPhone 4 pe care il am acum la 4s. Pana acum vreo doua-trei saptamani era intr-adevar 229 EUR iPhone 4s cu prelungirea abonamentului de 29, insa acum a sarit la 319. Si 229 era mult, avand in vedere ca in cei doi ani de abonament mai platesti 700 EUR pe el. O fi doar o eroare pe site sau la fel stau lucrurile si in Orange shop-ul fizic?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Exact problema ta o am si eu.Maine am sa trec pana in Orange Shop sa vad cum e treaba.Dar mor cand intru acolo hotarat si vad ca indivizii respectivi incep sa ma abureasca si sa incerce sa ma invarta, iar la final tot eu sunt clientul ala rau care nu socializeaza.

Semnătură 

MacMini 2.26/2gb/9400m
Apple Aluminum Keyboard
iPod Nano 3G 4GB

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.08.11
adi22 - 21 Martie 2012 10:12 PM

Eu am un abonament Pantera 29 de peste un an si ma gandeam sa il prelungesc si sa trec de la iPhone 4 pe care il am acum la 4s. Pana acum vreo doua-trei saptamani era intr-adevar 229 EUR iPhone 4s cu prelungirea abonamentului de 29, insa acum a sarit la 319. Si 229 era mult, avand in vedere ca in cei doi ani de abonament mai platesti 700 EUR pe el. O fi doar o eroare pe site sau la fel stau lucrurile si in Orange shop-ul fizic?

Acelasi lucru s-a intamplat si la Cosmote. Acum 2 saptamani am luat iphone4S cu abonament de 28 $ cu 965lei iar acum este 1399 la acelasi abonament. Nu stiu de ce le-au scumpit.