Va fi sub 4 inchi , cu margini mai subtiri , rezolutie la fel ( HD anul viitor la 5S )
Sper sa aduca noutati la iOS , dupa ce am avut 3G , 3GS, 4 si acum 4S m-a simt plictisit de el
Daca va avea ecran mai mare de 4” o sa iau 4S si o sa raman la el. Nu am neovie de o caramida care sa o folosesc cu 2 maini.
Vreau ecran mare imi cumpar un iPad si gata.
Mie imi place chestia asta la iPhone ca nu urmeaza trend-ul idiot cu ecrane gigantice pe telefoane.
Zvonul ăsta cu “haptic touch” e mai demult. Încă înainte de iPad3, care se presupunea că va avea.
Asta cu piezoelectrica, cu un jailbreak, oare s-ar putea transforma în electroșocuri? iZapper.
Ce barfe? Nu vezi ce siguri sunt pe ei?
Asta cu piezoelectrica eu ma gandesc ca poate sa genereze energie touchul si sa o transmita in sistem, dar ar fi nesemnificativa. In schimb ar consuma cam mult ca sa-ti trimita tie electrosocuri.
3/3GS a avut chiar o forma fluida, aluneca ușor om buzunar. Un telefon mai mare nici mie nu mi-ar plăcea. Am pe cineva care are samsungul ăla urias, credea probabil ca o sa aibe telefon si tableta, dar am înțeles ca vrea sa-l schimbe
sper sa nu creasca marimile considerabil, n as vrea paleta….
eu cred ca vor ramane la aceeasi dimensiune,iar daca vor mari dimensiunea display-ului nu v-a depasi 3,7 inch….cel putin asa cred.
din cate se pare,au inceput miscarile prin china…se vehiculeaza tot mai des iunie ca luna de lansare.
nu ramane decat sa asteptam,dar nu sa nu va asteptati la cine stie ce lucruri marete
eu cred ca vom vedea acelasi procesor (A5),ecran 3,5 maxim 3,7…si tind sa cred ca vor pastra cam acelasi design,poate usor mai subtire si mici modificari…desi v-a fi o provocare si lucrul asta.