2 din 2
2
iPhone 5, primele barfe
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Au colegii Androide de alea jenibile cu ecran de 4+ țoli.
- nu încap în buzunar ca lumea
- dacă îl ții cu o singură mână și nu ai lopeți de mâini, nu ajungi la marginea îndepărtată a ecranului cu degetul mare fără să atingi ecranul cu palma

Eu sper să fie tot le fel, poate un pic mai subțire (da’ nu neapărat), și să țină bateria mai mult. Un iPhone pe care să-l încarci o dată la 4 zile sau la o săptămână ar fi telefonul ideal.

Părerea mea.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08
psergiu - 16 Aprilie 2012 03:28 PM

Au colegii Androide de alea jenibile cu ecran de 4+ țoli.
- nu încap în buzunar ca lumea
- dacă îl ții cu o singură mână și nu ai lopeți de mâini, nu ajungi la marginea îndepărtată a ecranului cu degetul mare fără să atingi ecranul cu palma

Eu sper să fie tot le fel, poate un pic mai subțire (da’ nu neapărat), și să țină bateria mai mult. Un iPhone pe care să-l încarci o dată la 4 zile sau la o săptămână ar fi telefonul ideal.

Părerea mea.

eu sunt super convins ca nu vor umbla la dimensiunea telefonului sau a ecranului.
nici procesorul nu cred ca v-a fi altul.cel mult o imbunatatire pe partea de grafica,exact ca la iPad 3.
design-ul insa cred ca v-a fi schimbat,cat de cat.in rest,4G…NFC…siri mai performant…si alte cateva plusuri pe partea de software…
nu va asteptati la avioane ca nu este cazul.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.03.12

o baterie mai buna ar fi minunata, dar la ce performante atinge spre ex 4/4s este cam imposibil de gasit acumulator mic care sa ofere o astfel de autonomie..

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Butonul

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

2 din 2
2