Deci treaba sta asa: Iphone 4 cu OS 5.1, cont pe Romania la care e atasat un card Visa Electron de la BT. La inceput am cumparat cateva aplicatii fara probleme. De ceva vreme nu ma mai lasa, imi da mesajul “Your payment method was declined” si ma pune sa updatez informatiile din cont. Bani am pe card.
De ce nu ma mai lasa sa cumpar? O fi ceva de la banca? A mai patit careva asa ceva?
Exact aceiasi problema o am si eu !! Acelasi card, aceiasi banca, aceiesi situatie. De 3 zile incerc sa cumpar NBA Jam ca e la reducere si nu pot, si sint sigur cam am 3 lei pe card cat costa jocul…
Ok, am primit raspunsul si mi-au zis ca trebuie sa am 5 lei pe card. Bineinteles ca aveam mai mult dar doar in prostie m-am dus si am mai pus 40 de lei si am incercat din nou sa cumpar NBA Jam (Promotie - 0.79 euro) si imi zicie acelasi mesaj. Nu stiu ce sa fac…
Hai ca eu am rezolvat.
Faza e ca trebuie sa mergi la banca (daca nu ai BT24) si sa le spui sa-ti puna o limita la tranzactiile pe internet. Eu am pus 50 lei/zi. Dupa ce faci asta o sa-ti mearga.
Tipa de la banca a zis ca se poate face si din aplicatia BT24 la sectiunea carduri.
Sunt altele mai bune, fără mii de probleme.
Pe mine m-a lăsat BT (din cauză că-și făceau mentenanță) 8 ceasuri într-o benzinărie din Andora acum 2 ani.
Eh, eu am un mastercard la BRD. Nu am nici cea mai mica problema sa downloadez orice de pe iTunes. dar cand se pune problema sa imi iau si cel mai ieftin app direct de pe telefon, imi cere acel “verify payment information” care ori nu se mai finalizeaza, ori imi da acel mesaj ca “no can’t do”. Acum am un soft de navigare si am nevoie de el, deoarece o sa plec ceva timp. Din pacate imi cere un update care merge numai de pe telefon (sau nu il vad eu deloc pe iTunes). Si imi vine sa urlu de draci (:D) luand in considerare ca momentan, nici verificarea nu se duce pana la capat. Doar ramane blocat undeva in eter.
Si nu inteleg de ce nu am nici o problema cand e vorba sa cumpar de pe iTunes, dar dau de naiba cand vreau sa cumpar direct de pe telefon.
probabil ca sunt multe raspunsuri corecte, iata inca unul garantat 100%:
ING Bank. Folosesc de vreo 5 ani cardul ING si n-am avut nici macar o data probleme. appstore, paypal, amazon payments, cumparat direct cu cardul de la diversi comercianti online. Extra, cardul nu mi-a fost niciodata refuzat la POS-urile sau ATM-urile din strainatate. Recomand.
eu am avut o singura problema cu ing, nu mai poate apple sa-mi vireze bani de pe aplicatii pt ca nu e bun switf code-ul cica. Ma indoiesc ca s-a schimbat intre timp, asa ca am pus alt card.