1 din 2
1
Video support iOS pentru noul iPad (3)
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 29.06.06

Salutare. N-am mai intrat pe.forumul asta de 7 ani, de cand mi-am cumparat primul Mac Mini…. ce vremuri grin.
Iata ca dupa atata timp cer si eu ajutorul comunitatii: vreau sa-mi iau un iPad 3 64GB 4G. Am citit reviewul de pe GSMArena si overall feeling-ul meu este ca e limitat la playback de filme, mai ales fullHD din cauza bitrate-ului. Deci am si eu 2 intrebari:

1. As avea probleme cu filme fullHD pe el din cauza procesorului de generatie mai veche? Se vor vedea prost pentru ca va trebui sa scad bitrate-ul foarte mult?
2. E problematic sa urci filme in diverse formate pe el? DivX, WMVs etc? Ce ar trebui sa stiu?

Scuze daca s-a discutat, dar postez de pe telefon si mi-e greu sa caut.

Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

iPad va face play nativ la fișiere encodate h264. Decodarea se face hardware în placa video așa că (zic eu) va putea play-a filme la rezoluție 2k cu High Profile (bitrate mare)
Pentru DivX, MKV trebuie să instalezi o aplicație Media Player pe el din AppStore - gen OPlayer
Alternativ poți folosi un prigram gen Handbrake să convertească DivX, MKV & co la h264

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.02.12

exista avplayerhd care playeaza cam ce vrea muschiu matale, plus aplicatii care fac streaming de pe un mac/hub gen airvideo samd

sunt sase sute de mii de aplicatii in app store, e imposibil sa nu gasesti ce te intere, da tre sa cauti putin

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

In primul rand: multumesc pentru raspunsuri.
In al doilea rand: ma intereseaza mai putin partea de streaming, avand in vedere ca eu calatoresc destul de mult si nu prea am de unde sa fac streaming (decat poate de pe Galaxy Note grin ). Deci avem acest AVPlayerHD care face ce vrea muschiu’... e bine atunci…..

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 

da, e f misto; in itunes iti apare o rubrica la apps cu aplicatii care suporta file transfer… acolo bagi ce filme vrei, merge si cu dragndrop… apoi le deschizi din aplicatie; are si setari misto legate de culoare, contrast, viteza, aspect ratio… eu de altceva nu am avut nevoie

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

îl poți vedea și încerca pe viu smile

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Multumesc de raspuns. Cu mkv-urile am o intrebare: cum le transfer pein iTunes? Tot prin aplicatiile care suporta file transfer?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 

da, dar cred ca merge doar prin cablu, nu si wireless;

apoi dai add files sau drag drop

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

Lux. Mersi.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 

vezi ca sunt multe aplicatii care fac sharing etc., usb disk pro, good reader, ifiles, files connect s.a.

cauta-le in app store si vei ajunge de la una la alta, te iei dupa rating etc.

ele lucreaza bine si cu sculele din retea, dar si ele intre ele

de ex un fisier flv copiat de pe mac prin ifiles il poti deschide in good player, un doc in pages etc.

mai devreme tocmai am facut un test cu un mkv in good player

il citeste si direct din retea (streaming), si copiat local (intai download apoi restul)

deci variante ar fi destule, doar sa stai sa buchisesti putin wink good luck

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: 

PS apropo, avplayerhd stie si de transfer wireless, ftp sau http fara itunes - intri pe comp din idevice si iti copiezi ce iti trebuie

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: 

Acum sunt cu itunes-ul in fata si cu avplayerhd-ul…. dar nu vad NEAM unde pot adauga fisierele. Deja de juma’ de ora caut… si prin wifi nu merge din varii motive

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: 

ciudat

cam asa arata la cine merge… smile

http://ipadforum.ro/uploads/monthly_09_2011/post-475-0-02467100-1315036858.jpg

http://www.nerdflux.com/wp-content/uploads/2011/04/Screen-shot-2011-04-16-at-15.25.09.png

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Din: 

Asa a si mers. După mulți nervi ... A mers….. Multumesc frumos. Frumos se vad MTV-utile 720p grin

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: 

nu imi dau seama cum ti-ai facut atatia nervi dar tot e bine ca merge wink

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie
Din: 

Avand in vedere ca era 11 noaptea aseară si la 5.50 AM trebuia sa mă trezesc sa prind avionul…. Incepusem sa mă enervez ca nu găseam optiunea… Si după mi-am amintit ca mai pierd o ora pt ca se da ceasul înainte. Dar na… Bine ca s-a terminat cu bine. grin

1 din 2
1