astea-s genul de intrebari pe care de regula ti le pui inainte de a-ti lua un astfel de device… ce limitari, in afara de functionarea normala a iOSului? adica nu stiai in ce te bagi inainte de a-l lua? pe apple.com/ipad ai catadicsit sa arunci vreo privire? in vreun show room ai fost sa butonezi device-ul juma de ora ca sa vezi cum e? surprinderea de care dai dovada denota ca habar nu aveai cu ce se mananca, dar ti-ai luat si tu unul, asa, ca sa… ce? eu unul nu pot pricepe mentalitatea asta de om care se baga cu capul inainte fara sa stie in ce se baga, iar apoi tot el se vaita… si bineinteles ca ipadul si apple sunt de vina
e ca si cum becali ar lua un obiectiv de o suta de mii de euro de la canon (ceea ce oricum nu poate, ca alea se elibereaza doar cu “reteta de la medic”, adica esti fotograf profi pt NG etc., altfel usa stii unde e), face si el vreo doua poze zapacite calare pe maybach si apoi rezulta ca nu e bun obiectivul; nu stiu ce intelegi prin “limitari”, eu ma misc f bine in acest ecosistem, cata vreme corespunde nevoilor mele; daca voiai altceva, trebuia sa gandesti ceva mai temeinic inainte de a-ti lua scula; iti poti lua tablete cu android si alte astfel de mizerii, gen ios jailbreakuit cu cydia etc. daca asa te simti tu mai liber (e de la sine inteles ca securitatea si stabilitatea sistemului si aplicatiilor sunt astfel compromise, dar asta inteleg ca nu e pe lista prioritatilor tale); ce sa mai zic…. postul tau denota un fel de scarpinat din asta olteneste, un fel de a pune caii in fata carutei… ce sa zic, cum iti asterni asa dormi; eu am rezistat cativa ani inainte de a pune mana pe un idevice, pt ca nu ma interesau… iar cand am decis sa iau totusi am luat toate paginile apple la rand si toate posturile de pe net sa ma lamuresc si eu ce dracu e asta - idevice, ios, app store etc. a-ti lua o tableta doar de dragul de a te afla in treaba e la fel de iresponsabil ca a lua un antibiotic inainte de masa - poate iti trece amigdalita care te chinuie, dar o sa iti distrugi flora intestinala; hai ca aberez deja
spor la vanzare!