tu nu, kevo in schimb filosofeaza despre strucutra moleculara a apei, oxigen hidrogen bla bla dar inca nu a baut o cana rece pe timp de vara sau ceva de genu
Am citit undeva, că Apple a șmecherit-o la faza cu încărcatul bateriei.
Adică îți arata că e 100%, dar de fapt ea mai suge curent încă 4-5 ceasuri, rezultând un timp de încărcare pentru plin 8-10 ore.
E adevărat, sau cei de la go4it mănâncă rah… turcesc?
Adică îți arata că e 100%, dar de fapt ea mai suge curent încă 4-5 ceasuri, rezultând un timp de încărcare pentru plin 8-10 ore.
E.
Pus la incarcat azi-noapte la 03:30 la 17% si la ora 08:00 era la 97%. Scriptic, faptic nu stiu, e posibil sa nu manance rahat.
Consumul de baterie se coreleaza in special cu brightness-ul ecran-ului. Se pare ca LED array-ul haleste energie la modul gigantic. I-am dat azi-noapte jocuri 3D la modul greu (Infinity Blade 2, Real Racing 2 HD, Air Supremacy, etc) si a parut relativ neimpreisionabil, halind (cum e normal) un pic peste 12% baterie / ora. Dar, fiind noapte, brightness-ul era mai degraba low. Ziua se trezeste monstrul din el…
Estimez durata de viata a bateriei la 80-90% din ce poate iPad 2. Shitty dar asta e.
Nu uitați că la o baterie nouă trebuie făcut un ciclu complet-două până “își dă drumul”.
Data viitoare când îl pun la încărcat îl trec prin Watt-metru și vă spun cât consumă după ce ajunge la 100%
Eu cand l-am luat era vreo 80% si l-am consumat pana seara la 9% de la 00:00 cand l-am bagat la incarcat pana dimineata la 7:00 era full. Singura chestie care ma ingrijoreaza este ca se incinge cam tare incarcatorul…
Când era ”full” încărcătorul mai era fierbinte?
Întreb, deoarece am observat la toate iPhone -urile ce le-am deținut și le mai dețin, că cât timp încărcau/încarcă, încărcătoarele se încălzeau/încălzesc binișor.
Când se ajungea la ”full” chiar dacă rămâneau (telefoanele) conectate, încărcătorul era rece, el neefectuând încărcarea acumulatorilor de la telefoane.
Deci: era rece sau fierbinte încărcătorul când iPad-ul arăta că-i încărcat 100%
Dacă era rece, e clar că era finalizată încărcarea, dacă era fierbinte e ceea ce au spus băieții de la go4it, adică o mânărie a lui IOS 5.1, ca să demonstreze ce repede se încarcă.
tu nu, kevo in schimb filosofeaza despre strucutra moleculara a apei, oxigen hidrogen bla bla dar inca nu a baut o cana rece pe timp de vara sau ceva de genu
M-ai vazut pe mine sa ma plang de noul iPad?
Eu tot ce am zis a fost:
Kevo - 26 Martie 2012 02:09 PM
Ce bine ca am ramas cu fidelul meu iPad2…iPad-urile noi sunt acre
Ca sa iti demonstrez ca nu am nimic cu noul iPad, iti dau iPad 2-ul meu 64GB wifi, in schimbul unuia retina 64GB wifi. In felul asta toata lumea va fi multumita