Hello
Pina acum nu am avut iPad dar acum ma cam bate gindul din ce in ce mai mult sa imi iau si eu unu’ rezolutionar. Acum, din experienta voastra, se merita sa imi iau mai mare de 16 gb? Voi cu ce umpleti iScula? De asemenea ma gindeam sa imi iau varianta 4g si sa imi fac share la abonamentul de date de pe telefon. Se merita ?
FlorinZ - 16 Gb nu prea poți să-i umplii ușor cu aplicații cumpărate.
Sunt necesari > 16 Gb dacă:
- Pui multe filme/seriale pe el deodată
- Ai Camera Connection Kit și downladezi poze/filme pe el când ești departe de calculator.
Revenim on-topic. Am folosit- iPad-ul până l-am descărcat (butonat ieri și alaltăieri la el grămadă și astăzi cu 36% din baterie a ținut ~5 ore de uitat la youtube și citit comix-uri. L-am pus la încărcat cu charger-ul conectat la priză printr-un Watt-metru (nu foarte precis). Charger-ul “suge” între 11W și 13W din priză.
iti zic eu cu ce umpli 16 gigi dintr-un shut: prima chestie pe care o faci cu un ipad nou e sa il configurezi si pui pe el ce ai nevoie, initial prin itunes… aia inseamna la mine 4-5 gigi de muzica, alti 4-5 de poze, inca 2-3 gigi de filme in format mp4, mai baga un giga de carti (pdfuri, ebooks etc) si cre ca ajunge… asta asa, la configurarea initiala. nu mai zic dupa, cand mai bagi 15 de aplicatii (ma refer la tot ce tine de app store, deci inclusiv jocuri etc) filme in alte formate (avi, mkv etc) transfer de date prin tot felul de aplicatii etc. eu am unul de 32 dar si cu asta sunt cam la limita, adica nu tin jocuri pe care nu le fac in clipa asta de ex samd
@florinz
mie mi se pare aiurea (sa nu zic stupid ca ma baneaza astia) sa folosesti un iphone pe post de router / access point / hotspot; setarea aia este un nice to have feature, nu o chestie pe care te bazezi tot timpul; evident ca iti descarca bateria si nu o sa mai telefon dup-aia saudaca faci intr-una streaming de pe un mac pe un apple tv printr-un idevice, same shit; e misto ca merge, da nu ma bazez pe asta…
singurul punct “slab” la noul ipad (daca asta se poate numi slab) e faptul ca aplicatiile vechi de pe ipad 1 sau 2 , neoptimizate pt 3, daca inainte aratau decent, acum arata de tot kktul, din cauza rezolutiei, care le scoate in evidenta bubele, paduchii si alte cele
După aproximativ 5 ore și jumătate a ajuns la 100% și a mai încărcat înca vreo 20 de minute în continuare cu 6W.
Acum, la 5 ore și 52 de minute de la începerea încărcării consumul charger-ului este 0
There you have-it.
zamolxis: acum că am iPad 3, pus lângă un iPad 1, o aplicație neoptimizată se vede exact la fel de prost pe amândouă (prost față de cum se vede una optimizată pe iPad 3)
pentru muzica, poze, filme etc, nu era iPod-ul?...
muzica mai treaca mearga… pozele si filmele se vad altfel pe ipad decat pe orice fel de ipod touch sau iphone
@sergiu - nu sunt de acord… n-are cum sa se vada la fel de prost; difera calitatea displayului, rezolutia s.a.
aceeasi iconitza de pe 1024x768 trebe marita ca sa se vada la fel de mare pe noua rezolutie… iar daca maresti un kkt, incep sa iasa si altele la iveala
ma rog, asta e impresia si teoria mea, ca de-aia se vad naspa; poate ma insel
Hint pentru cine are pozele în Aperture - prostia de iTunes nu sincronizează imaginile din Aperture ci doar Preview-urile. Și dacă le ai setate să fie mici, arată precum un dos de maimuță pe iPad-ul nou.