Bun, pentru utilizarea mea de zi cu zi (intensa de altfel) autonomia iPad 2-ului era excesiva, rar consumam mai mult de 2/3 din baterie. La asta nou e cumva suficienta, chit ca timpul de incarcare e suparator. Eu dorm pe noapte in medie mai putin. In consecinta, foarte plec cu el la 100% de acasa.
Sunt bug-uri la utilizarea cu display-uri externe: unele aplicatii nu pot randa oricum cursiv la rezolutia aia din motive de algoritmi (Chalkboard), Penultimate revine din sleep doar cu 25% din ecran mirroruit (se mirroruie doar 720p, normal) si altele. Un mic dezastru, pentru mine cel putin. O sa supravietuiesc, dar gandul de a-l da inapoi nu imi vine rar in minte…
Dragoș: Tine 10 ore cât au zis ei că o să țină ? Ține ... Cred eu că ei aveau iPad-ul ăsta nou gata de dinaintea lansării lui 2 și au zis 10 ore și la iPad 2 în loc de 12 ca să nu pară ăsta noul mai prost.
Cu 5.1.1 și update-uri la aplicațiile alea o să se rezolve și bug-urile - nu uita să le ridici bug report-uri producătorilor aplicației.
Dragoș: Tine 10 ore cât au zis ei că o să țină ? Ține ... Cred eu că ei aveau iPad-ul ăsta nou gata de dinaintea lansării lui 2 și au zis 10 ore și la iPad 2 în loc de 12 ca să nu pară ăsta noul mai prost.
Cu 5.1.1 și update-uri la aplicațiile alea o să se rezolve și bug-urile - nu uita să le ridici bug report-uri producătorilor aplicației.
Da, buna faza cu automonia 2-ului )
Ma rog, au dres-o cumva. In fine, display-ul e un killer feature de asemenea anvergura incat e aproape imposibil sa renunti la el, iar autonomia a scazut de la “gigantic” la “mare”. Aseara am pus la incarcat iPad-ul la peste 20%, s-a descurcat binisor.
Gata luat si eu cu 32 si 4G, asteptam ecranul asta dinainte de iPad 2. E minunat, mai putin partea cu incarcarea, care dureaza rsinos de mult. Acum sa vina jailbrake-ul.
Care e cel mai ok video player de il folositi, caci vlc-ul imi pare invechit.
o aplicatie o stergi tinand apasat pana incepe sa tremure ca o piftie
apoi dai clic pe crucea care apare in dreptul ei
cu creditul tre sa ai o setare in settings, ca pe iphone…. my 5 cents