Limitarile astea ce tin de tara incep sa ma calce pe nervi. Totusi, intreb aici in speranta ca imi poate cineva spune cum sa fac un cont pe iTunes pentru a inrola un podcast prin iTunes Store.
Dacă vrei, dă-mi URL-ul podcast-ului şi ţi-l înregistrez eu pe iTunes USA, că am cont acolo. Eu mi l-am făcut prin intermediul unei persoane din SUA, altfel nu cred că se poate.
Conturile astea de care se tot discuta in iTunes, e vorba de cele care cer carte de credit, corect? Cele care pot fi folosite pentru a cumpara online? Cele necesare pentru a scrie review-uri in iTunes? Suna a intrebare de novice de-a dreptul, dar e confuza treaba. Stiu ca e .Mac, ITMS si inca vreo doua. In cazul asta inseamna ca am conturi pentru toate, mai putin .Mac
Pai da, tu ai ca esti gringo . Sau macar ai cardul cu adresa in State.
Da’ noi n-avem cum sa cumparam nici sa vrem de pe iTMS. Asa ca trebuie sa gasim alte cai…
De faza asta nu stiam. How ghey. Bine nene, e frauda garla care provine din Romania, dar gift card-uri ITMS nu exista?
Bila neagra pentru Apple la faza asta. Trebuie sa-si revizuiasca modelul de business si sa gaseasca o metoda si pt Romania.