personal hotspot pe iphone / vodafone
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.02.12

am vazut ca au fost ceva discutii, unele mai noi altele mai vechi, pe alte retele etc.

m-ar interesa daca merge personal hotspot pe iphone in vodafone, doar la abonament, sau si la cartela, cum se configureaza, trebuie sunat la ei etc?

poate are cineva un mic tutorial cu pasii, eu pe net nu prea am gasit (bineinteles nici pe pagina vodafony)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Prietena mea are o optiune de 1GB trafic pe iPhone 4 si acum 1 luna a sunat la ei si i-au activat imediat optiunea personal hotspot - asta dupa ce am citit pe alt forum ca Vdf au “dat drumul” la PH pentru iPhone.
Eu am doar 250MB si nu am fost interesat ca de-abia imi ajung pentru telefon dar dupa update la iOS 5.1 mi s-a activat si mie fara sa o cer.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 

ciudat… si eu am tot 5.1 dar nu e activat automat… adica imi apare rotita aia care se invarte la personal hotspot, si ramane asa; netul in 3g merge fara probleme; poate tre sa-i sun

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.12.09

Suna la ei, ti-l activeaza.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 

e gratis din ce am inteles, nu? merge doar pe abo sau si prepay?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 21.05.08

Da este gratis,suni la ei sa il activeze.Eu l-am activat acum 2,3 zile,merge foarte bine dar se duc foarte repede Mb.

Semnătură 

I do not fear computers. I fear the lack of them.

Iphone 4s White.
Macbook pro 15’’ 2.2 i7 4GB 750 HDD 1Gb Gpu.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 

logic :d trebe dramuit cu taraita. nici eu nu cred ca il voi folosi prea des, dar daca tot exista setarea, pt verificat un mail ici colo de pe alt idevice merge…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 

apropo, la cat trebe sunat, la *555? ca *222 te baga in douajdemii de meniuri si promotii…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: 

am vb cu ei… pe abonament merge si e gratis, pe cartela nu