3 din 3
3
Aplicatie ING
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

La ING poti sa iti activezi optiune de sms astfel incat banca iti trimite un sms cand se intampla miscari pe cont mai mari de 200 de ron, iar in sms iti arata si disponibilul ramas. E foarte util cand astepti sa iti intre niste bani.
+ 1 pt ING

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 21.11.11

Si la Citi e la fel dar pentru orice tranzactie, indiferent de suma. Bineinteles, la ambele banci acest serviciu costa suplimentar.
Parca la ING e 4lei/luna iar la Citi 5lei/luna.

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj/București
Macuser din: 19.02.07
mba11 - 28 Martie 2012 01:26 PM

Si la Citi e la fel dar pentru orice tranzactie, indiferent de suma. Bineinteles, la ambele banci acest serviciu costa suplimentar.
Parca la ING e 4lei/luna iar la Citi 5lei/luna.

@kevo vezi si millennium. Internet banking cu user si parola + coduri de autentificare tranzactie prin sms. Si au o aplicatie de iphone super.

Semnătură 

“We’re here to make a dent in the Universe”

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 06.12.11
psergiu - 28 Martie 2012 11:55 AM

Ca om care se ocupă de securitate pe sisteme și știind cum funcționează alea-alea, folosesc cu încredere ING + DigiPass. Orice sistem de autentificare care este software-only sau depinde de un smartphone este foarte ușor de spart. Și odată ce toți banii tăi au fost transferați într-un cont din Russia cu parola ta sau cu un cod care teoretic a apărut pe telefonul tău, pa, s-au dus. De sunat la bancă să autorizeze plățile spre Rusia oricine care are datele tale o poate face de la un telefon public. Dovedește că nu ai fost tu.
Sistem-ul cu cheie simetrică hardware - cum e DigiPass-ul - se poate sparge în două feluri:
1) Cu un cuțit la tine la beregată ca să le dai DigiPass-ul și PIN-ul
2) Spărgând serverul de la ING și transferând banii de acolo. Și cine reușește așa ceva, nu se ia doar de un cont - ci fură tot - și în cazul ăsta intră asigurările.

Dacă țineți la bani, folosiți ING sau altă bancă cu un sistem de securitate echivalent.

La Raiifeisen nu poti face plati utilizind aplicatia pentru Iphone/Ipad daca nu ai sabloane definite in aplicatia online care solicita Digipass .
Nu vad cum ar putea cineva sa iti goleasca contul , presupund ca reuseste sa acceseze Iphone/Ipad si iti cunoaste userul si parola .( in sablon destinatia banilor este predefinita )
Pentru conturile premium ( rulaj de 2000 pe luna sau sold mare , nu mai stiu cit este ) comisioanele sunt egale cu 0 .
Plata facturilor pentru utilitati se face automat , la data scadenta ( nu mai scanez, introduc , etc nimic , nici nu stiu cum arata factura ).
Trebuie ca in aplicatia online (web cu digipass raspberry) sa introduci o singura data informatiile referitoare la codul de client , de cind sa inceapa plata automata , suma maxima admisa pentru plata unei facturi catre acel furnizor .

In concluzie , pentru mine Raiffeisen este ok.

Semnătură 

MacBook Pro 15”  i7 2.2GHz/ 16GB/ 500GB SSD ,  10.11
MacBook Air 13”  i5 1.3GHz/ 4GB/ 256GB SSD ,  10.11

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member
MaC® - 28 Martie 2012 10:03 AM

Eu mi-am făcut contul PJ la ING la distanță de un an și ceva după cel de PF.
Mi-au activat digipass-ul PF și pentru PJ. Deci e “decât” unul.  cheese
La “loghinare” (vezi la topicul fun ce vreau să zic) ai de ales între numele tău sau al firmei. Și poți lejer face switch între.

Daca nu o sa ai niciodata nevoie de SG ( scrisoare de garantie ) , suna bine .
Cand o sa ai nevoie si o sa constati ce costuri ai pentru ea .... te “loghinare” ( cum o fi la logout ?? ) in alta parte .

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

io-s un imeme mic.
pricăjit.
nici nu știu ce-i aia SG downer
vreau decât să-mi plătesc taxili către onor statu’.  wink
atâta vreau.

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member

Orice mic se face mare raspberry

Semnătură 

3 din 3
3