Nu, nu se poate fara jailbreak din pacate, am avut si eu problema asta dar aveam facut jailbreak deja. Mi se pare aiurea ca iOS sa nu aiba optiunea asta, dar asta e..
De cerut poti cere orice , dar ce structura de personal ar avea nevoie sa rezolve toate cererile de acest gen, care ar apare ca ciuperca dupa ploaie daca se afla ca au rezolvat cuiva o astfel de cerere ????
nu cred ca ar fi complicat sa o automatizeze (cel putin teoretic, nu stiu ce arhitectura au sistemele lor).
pentru siguranta, pot sa-ti dea si un sms dupa ce ai blocat un numar, ca sa nu zici ca se apuca lumea sa-ti sparga contul de pe site si sa adauge numere.
Tot la bani ajungi . Infrastuctura necesara costa si nu au nici un interes sa o faca .
Adauga costuri pentru ca tu sa nu primesti un apel pentru care ei incaseaza .
Pe Android sunt mai multe aplicatii capabile sa blocheze anumite numere de telefon. Esti sigur ca ai cautat in Appstore si nu ai gasit ? Mai ca nu imi vine sa cred ca nu este pe iOS o astfel de aplicatie. Pana si pe batranul Windows mobile 6 aveam una.
Pe Android sunt mai multe aplicatii capabile sa blocheze anumite numere de telefon. Esti sigur ca ai cautat in Appstore si nu ai gasit ? Mai ca nu imi vine sa cred ca nu este pe iOS o astfel de aplicatie. Pana si pe batranul Windows mobile 6 aveam una.
Tu sigur nu esti spion ? Ca utilizator de iOS , OSx , etc , nu esti !!!
Atat iphone-ul cat si ipad-ul sunt la consoarta (care e plecata) asa ca nu ma pot uita prin Appstore. Dar numarul de aplicatii pentru iOS este mai mare decat pe Android asa ca mi se pare firesc daca exista pe unul sa existe si pe altul.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
A pățit și soția mea o asemenea problemă. Prin mai 2011.
Dacă vorbești cu furnizoru’ de telefonie - îl doare la bașcheți. Cică n-are ce să facă... Așa că... Plîngere la puliție. Care n-are bașcheți, are teneși. Găuriți… (are iei alte trebi mai importante decît prostiile astea)
Soluțiile ar fi: soft pt. blacklist în telefon (nu merge, e un 6300 care are symbian S40) sau să schimb nr. de tel.
Pe un Nokia 5230 cu Symbian S60 , am primit cu o promoție un soft deștept care să facă asta. Dar e cvasi-inutil, telefonul a ajuns la fi-mea. POt să sap să vadcum se cheamă dar nu cred că ajută.
Între timp am studiat problema ca să fiu pregătit în cazu’n care pățesc și io asta pe iPhone.
Se pare că nu există decât iBlacklist, dar care se pune doar pe telefoane jailbreaked.
nu am avut niciodata nevoie a.i. sa descarc si sa testez, numai ca parca retin ca in app store erau niste app-uri si gratuite si cu plata care faceau chestia asta. Ai incercat o cautare dupa termenul “blacklist”?
l.e. acum am cautat. sunt o groaza! nu stiu ce face fiecare, dar poti citi review-uri!