|
Bitdefender Virus Scanner / Troian Flashback |
|
|
|
Trimis: 28 Martie 2012 06:23 PM |
[ Ignoră ]
|
|
|
Member
Din: Iasi
Macuser din: 13.02.12
|
Descriere: Bitdefender Virus Scanner finds Mac malware as well as Windows viruses with ease.
Scan running apps, scan critical locations, scan a specific location or scan the entire system, the award-winning Bitdefender engines will find that malware. For free!
http://itunes.apple.com/ro/app/bitdefender-virus-scanner/id500154009?mt=12&ign-mpt=uo=4
O fi bun de ceva? a fost pus in AppStore pe 27 martie. Eu tocmai l-am descarcat de test.
ati auzit de el?
|
|
|
|
|
|
Trimis: 28 Martie 2012 06:31 PM |
[ Ignoră ]
[ # 1 ]
|
|
|
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
|
|
|
|
|
|
|
Trimis: 28 Martie 2012 06:32 PM |
[ Ignoră ]
[ # 2 ]
|
|
|
Jr. Member
Din: Suceava
Macuser din: 24.01.11
|
Eu nu prea i-as vedea rostul, e mai mult frectie la piciorul de lemn.. Sistemul este bazat pe Unix, nefiind virusi pe aceasta platforma. Eu unul de cand detin si utilizez Mac OS, nu am folosit vreun antivirus, si.. nu am patit nimic.
|
|
|
|
|
|
Trimis: 28 Martie 2012 06:34 PM |
[ Ignoră ]
[ # 3 ]
|
|
|
Member
|
pai in descriere de ce au mai scris ca e si pentru mac?
|
|
|
|
|
|
Trimis: 28 Martie 2012 06:35 PM |
[ Ignoră ]
[ # 4 ]
|
|
|
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
|
|
|
|
|
|
|
Trimis: 28 Martie 2012 06:35 PM |
[ Ignoră ]
[ # 5 ]
|
|
|
Jr. Member
|
Oare..? Ca sa isi vanda produsul.. sa nu fie doar pe Windows ci si pe alte platforme, chiar daca pe unele, cum ar fi Mac OS nu isi are rostul..
|
|
|
|
|
|
Trimis: 28 Martie 2012 06:37 PM |
[ Ignoră ]
[ # 6 ]
|
|
|
Member
|
e free ce-i drept a fost si cu bani probabil
|
|
|
|
|
|
Trimis: 28 Martie 2012 06:39 PM |
[ Ignoră ]
[ # 7 ]
|
|
|
Jr. Member
|
Eu zic sa ramai linistit, nu ai ce sa patesti pe un sistem de operare ce are inglobat Unix si OpenStep, nu sunt virusi.. tocmai de asta sistemul celor de la Apple este cel mai avansat, in speta Mac OS. Nu are rost sa te joci cu toti anti-virusii “minune” si mai stiu eu ce, ocupi memorie degeaba..
|
|
|
|
|
|
Trimis: 28 Martie 2012 06:41 PM |
[ Ignoră ]
[ # 8 ]
|
|
|
Jr. Member
|
A, si apropo de asta. Crezi ca cei de la Apple nu isi puteau dezvolta propriul anti-virus, cum fac cei de la Microsoft? Tocmai din motivul neexistentei acestora nu dezvolta un anti-virus Apple.. Deci, fara probleme. Costa cat costa o “masinarie” mac, dar isi merita fiecare banut.
|
|
|
|
|
|
Trimis: 28 Martie 2012 06:44 PM |
[ Ignoră ]
[ # 9 ]
|
|
|
Member
|
eu nu am zis ça nu-si merita banii. Ce-i drept apple puteau sa dezvolte un antivirus specific daca era sa fie ceva virusi pentru MAC OS. totusi fiind mai nou in breasla asta a userilor de MAC sunt curios totusi de ce nu pot aparea virusi pentru sistemul de operare de pe mac?
|
|
|
|
|
|
Trimis: 28 Martie 2012 06:49 PM |
[ Ignoră ]
[ # 10 ]
|
|
|
Jr. Member
|
Este cam greu de “pacalit” Unix, tocmai acesta confera stabilitatea sistemului. Oricum, cei de la Apple au mereu un “as in maneca”.
|
|
|
|
|
|
Trimis: 28 Martie 2012 07:52 PM |
[ Ignoră ]
[ # 11 ]
|
|
|
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09
|
Desigur exista cativa virusi si troieni si pentru Mac, dar ii poti numara pe degete. Motivul pentru care totusi nu ai nevoie de antivirus pe o platforma Mac, este ca pe Mac aceste programe nu se pot instala automat, singura posibilitate este daca tu ii descarci si ii instalezi. Pe Windows daca ai introdus un stick USB virusat, autorun-ul automat iti infecteaza calculatorul, la fel si daca intrii pe diferite site-uri dubioase, acestea pot sa iti infecteze calculatorul fara sa observi ceva. La Mac doar atunci se poate intampla daca tu descarci ceva aplicatie dubioasa si lasi sa se instaleze. Dar oricum este destul de greu sa gasesti virusi pentru Mac, exceptie daca cauti asa ceva…
|
|
|
|
|
|
Trimis: 28 Martie 2012 07:59 PM |
[ Ignoră ]
[ # 12 ]
|
|
|
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
|
Virusi, nu-s. Cativa troieni beti, da.
|
|
|
|
|
|
Trimis: 28 Martie 2012 08:13 PM |
[ Ignoră ]
[ # 13 ]
|
|
|
Member
|
si nu ar fi bine sa ai un program de protectie? Se poate intampla sa instalezi din greseala de pe diferite site-uro dubioase sau alte aplicatii care nu se afla in macstore. Voi nu aveti nimic?
|
|
|
|
|
|
Trimis: 28 Martie 2012 08:30 PM |
[ Ignoră ]
[ # 14 ]
|
|
|
Administrator
|
ce să instalezi din greșeală?
dar dacă te simți mai bine cu un antivirus, folosește-l
dă de veste când găsești ceva…
|
|
|
|
|
|
Trimis: 28 Martie 2012 08:38 PM |
[ Ignoră ]
[ # 15 ]
|
|
|
Administrator
|
dacă o să faci o căutare în forum după ‘antivirus’ o să mai găsești o duzină de discuții, mai vechi sau mai recente, pe tema asta…
probabil că cel care va reuși să facă primul virus pe mac o să fie la fel de cunoscut ca președintele american
|
|
|
|
|