2 din 2
2
Cum fac dragoste protejat…
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.11.08

si eu am internet de la un provider din oltenita (stau la 20 minute de bucuresti). reteaua e gen de cartier cu DHCP si cu MAC fix. intodeauna cand nu e net inseamna ca nu este curent undeva pe la swichurile lor. am viteza mare, trag cu cat tine ethernetul 100mb/s adica cam cu 11MB si ceva. sunt foarte multumit. niciodata nu o sa-mi bag net de la operatorii astia mari, am citit ca sunt numai probleme si ca-si bat joc de clienti.

Semnătură 

iMac early 2008 (2,4Ghz C2D, 64GB SSD + 60GB 2nd SSD, 4 GB RAM)
Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Pun o intrebare cretina: exista la noi vreun ISP din asta mare care sa ofere asistenta la problemele tehnice pe mac?

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07
iulik17d - 06 Aprilie 2012 05:15 AM

si eu am internet de la un provider din oltenita (stau la 20 minute de bucuresti). reteaua e gen de cartier cu DHCP si cu MAC fix. intodeauna cand nu e net inseamna ca nu este curent undeva pe la swichurile lor. am viteza mare, trag cu cat tine ethernetul 100mb/s adica cam cu 11MB si ceva. sunt foarte multumit. niciodata nu o sa-mi bag net de la operatorii astia mari, am citit ca sunt numai probleme si ca-si bat joc de clienti.

Ai fi surprins. De multe ori baietii de cartier iau net tot de la RDS ori asa ceva si impart mai departe.

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
tomusel - 06 Aprilie 2012 06:13 AM

Pun o intrebare cretina: exista la noi vreun ISP din asta mare care sa ofere asistenta la problemele tehnice pe mac?

ISP se obliga sa ofere suport doar pana la router. Daca ai ping din router pana la ISP, cred ca mai departe nu intereseaza pe nimeni. E intr-un fel normal.

Semnătură 

 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu-mi raspunde nimeni la intrebarea despre securitate?

Semnătură 

 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Da, RomTelecom, contra cost smile

qbipq - dacă îți merge internetul cu setările alea, da, e okay, de afară su se va putea conecta nimeni nedezirabil înăuntru decât dacă conexiunea se deschide din interior (adicătelea: Troian instalat cu mâna ta)

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

Nu e cretină; RDS are un “fel” de suport tehnic; mă rog, fătucile alea citesc de pe ecran când vorbesc cu tine, că doar n-or fi experte în codurile de eroare.
Deci RDS-ul (e mare, nu?!) are suport și pentru OSX. Firește, nu-i interesează routerul - cestia asta ma scoate din pepeni.
De fiecare dată când am o problemă (se mai blochează câte vreun switch sau router la ei) îmi zic să înfig cablul în calculator. Nu-i interesează routerul smile

2 din 2
2