1 din 2
1
Mirroring Apple tv3?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 07.03.08

Salutare,
sunt proaspat detinator de apple tv din noua generatie. Sincer e primul apple tv pe care il detin si l-am luat special pentru mirroring.
In capul meu, imi imaginam ca prin mirroring inseamna ca orice apare pe ecranul macbook-ului meu sa apara si pe tv.
Dupa ce l-am cumparat am observat ca nu prea merge mirroring de pe macbook pro pana nu apare oficial mountain lion. NU detin ipad si de pe iphone nu vad rostul sa fac mirroring, ma intereseaza doar filme si seriale.
Am cautat pe net si am vazut ca exista o aplicatie, nu foarte scumpa care stie deja sa faca mirroring si anume Air Parrot. Am instalat demo-ul si merge in mare insa are doua probleme:
- nu face mirroring pe tot ecranul, ci imaginea apare casetata in centrul tv-ului , este de la demo version sau este un bug?
- sunetul il da mai departe catre tv, insa eu am apple tv-ul legat la sistemul audio si as fi vrut sa-l trimita la sistemul audio nu sa se auda prin televizor. La itunes de ex merge foarte bine si se aude cum trebuie prin sistemul audio.

Stie cineva solutii, sau trebuie sa ma mai uit la el ca la un bibelou pana apare in iunie mountain lion.

Thx.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 06.12.11

Tot ieri am intrat si eu in posesia primului Apple TV ( nu am avut versiunile anterioare ) .
Ce am constat aseara :
  - de pe iPad/iPhone poti transmite la TV numai poze si filme . ( in mintea mea era ca o sa vad ecranul acestor device indiferent de aplicatia rulata )
  - de pe computer , prin iTunes nu pot atasa subtitrarile filmelor “cumparate” de pe net , aflate in fisiere separate ( srt , sub , etc )

Mi-a fost somn si m-am culcat . Poate in seara asta sa sap mai mult .
Cu toate ca nu imi doresc , o sa fiu nevoit sa-i fac lucruri neortodoxe acestui produs Apple

Semnătură 

MacBook Pro 15”  i7 2.2GHz/ 16GB/ 500GB SSD ,  10.11
MacBook Air 13”  i5 1.3GHz/ 4GB/ 256GB SSD ,  10.11

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

sunt curios cum ai cumparat filme de pe net? eu nu am gasit decat trailere pe apple? ai cont de state, se poate face asa ceva?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

am pus cumparat in ghilimele

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

am pus cumparat in ghilimele, dar ca tot ai intrebat , stiam ca exista o firma care face un fel de intermediere . Ei iti trimit un card de State , si ai pe el atitia bani cit le transmiti , minus comision , binenteles . O aflu si revin .

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

ar fi tare, chiar merita filmele inchiriate, la 4 dolari unul full hd chiar mi se pare ok, lasand la o parte subtitrarea, de care chiar nu cred ca mai e nevoie neaparat, eu zic ca merita.
Thx.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

am persoane in casa la care subtitrarea face toti banii smile .

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

inteleg atunci, din pacate cred ca o sa mai dureze minim 5 ani pana se da drumul oficial la store si in Romania si probabil o sa fie si subtitrare in limba romana.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.05.07

subtitrarea (macar din engleza tot in engleza) e uneori buna si cand sunetul unui film e tras mai prost, se intampla si la filme cu buget, nu mai vorbim la independente.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
NaspaNick - 30 Martie 2012 07:53 AM

am pus cumparat in ghilimele, dar ca tot ai intrebat , stiam ca exista o firma care face un fel de intermediere . Ei iti trimit un card de State , si ai pe el atitia bani cit le transmiti , minus comision , binenteles . O aflu si revin .

Din pacate numai luni o sa am informatia referitoare la cei care fac asta .

Intre timp am orbit la o banca din Romania care are ca banca parinte o banca din state ( CitiBank ) .
Au spus ca in prezent pot deschide cont in USA daca ai rezidenta , faci studii , muncesti ,etc , ( cu alte cuvinte sa faca intermedierea necesara, conform legislatiei, ca actele de deschidere a primului cont la o banca sa fie semnate in fata bancherului ) 

Au tinut sa imi precizeze ca au un program global in desfasurare si ca in anul 2013 ( care nici nu este asa departe ) o sa poata face acest lucru fara a fi nevoie sa calcam pe teritoriu USA .

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
NaspaNick - 30 Martie 2012 06:40 AM

- de pe iPad/iPhone poti transmite la TV numai poze si filme . ( in mintea mea era ca o sa vad ecranul acestor device indiferent de aplicatia rulata )

Cu iPad 2 și Noul iPad poți face și mirroring. Cred că și cu iPhone 4S. Dubluclick pe home button, swipe bara de jso de la dreapta la stânga și apare un buton de AirPlay - cu ăla faci mirror la ecran

NaspaNick - 30 Martie 2012 06:40 AM

- de pe computer , prin iTunes nu pot atasa subtitrarile filmelor “cumparate” de pe net , aflate in fisiere separate ( srt , sub , etc )

Ai 2 posibilități:
1) “lipești” subtitrările cu Handbrake în fișier
2) Aștepți să apară Jailbreak de aTV 3 și instalezi XBMC sau ATVFlash și după aia vezi ce vrei, cum vrei, de unde vrei.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Multumesc .
Nu stiam cum se face mirroring . O sa fac un test cind ajung acasa .

Pentru jailbreak , din ultimele informatii , se pare ca o sa am ceva de asteptat . Ceva mai mult ( acum se lucreaza la Apple TV 2G , abia :(( )

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

Da , face mirroring , atit iPad2 cit si iPhone 4s.
Din pacate imaginea arata ingrozitor . Nu cred ca o sa folosesc mirroring vreodata . Sau poate la un tv cu rezolutie mai mica .

Filmele transmise de pe iPad din browser se vad excelent . Am incercat cu vplay , atit html5 cit si flash. Subtitrarea , cu toate ca se vede pe IPad , nu este transmisa si la Tv.

Concluzia mea finala este ca nu merita acest device fara jailbreak , avind in vedere ca fara cont de USA esti limitat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

am gasit si incercat air parrot trial, mi se pare ca se misca ok si ca ar merita cei 10 dolari pentru o singura licenta insa nu reusesc sa fac doua chestii:
- mirroring pe tot ecranul, fara sa aiba zone de negru
- sunetul sa fie dat prin apple tv catre statie nu catre tv cum e acum

stie cineva daca e o problema de trial version sau nu se poate decat asa, nu as vrea sa cumpar degeaba programul?
need help, thx.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07

Nu e de la program. Mirroring nu va merge niciodata full screen. Sunetul e prin HDMI, deci catre TV. Dc ai receiver atunci prin optic.

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 14.05.10

Daca ai cont pe iTunes US gasesti foarte usor pe net magazine online care iti vand gift cards. Eu mi-am luat deja de 2 ori de la pcgamesupply.com. Prima data te suna pentru confirmare, au comision decent si primesti imediat codul.

Semnătură 

MacBook Air 2012 13”
iPhone 5S 32GB
iPad 3 16GB
/*
iMac 21.5” (vandut)
iPhone 4S 32GB (vandut)
iPhone 4 16GB (vandut)
iPod touch 3rd gen 32GB (vandut)
iPhone 3G 8GB (vandut)
*/

1 din 2