Conectare Apple TV
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 12.05.09

Doresc si eu sa stiu cum pot conecta un Apple TV ultima generatie la tv cu hdmi si separat cu rca la o sursa de redare audio . Mai pe inteles vreau sa il folosesc pe tv prin hdmi la video , mirroring etc iar cand e stins tv-ul sa il folosesc pe post de airplay sa ascult muzica in boxe.
Am vazut ca exista si o iesire audio optic dar iese din discutie . Nu am decat rca la sursa de redare audio smile

Exista ceva cabluri , adaptoare ? Iese din discutie si un convertor ptr ca e scump .smile
Daca da pe unde pot gasi ?

Semnătură 

Why join the navy if you can be a pirate ?
Steve Jobs

MacBook Pro Retina late 2012 256 ssd
iPad Air Wifi 16gb 8.1
iPhone 6s plus 64gb iOS 11.2.2

Apple TV 2 5.2 jailbroken

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 06.12.11

mai ieftin de 100USD nu ai cum

Semnătură 

MacBook Pro 15”  i7 2.2GHz/ 16GB/ 500GB SSD ,  10.11
MacBook Air 13”  i5 1.3GHz/ 4GB/ 256GB SSD ,  10.11

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Eu am cumparat pentru cineva produsul din link, dar nu stiu sa-ti zic cat de bine merge.

http://www.amazon.co.uk/Digital-Optical-Coaxial-Toslink-Converter/dp/B0074JZ8ZW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1333104625&sr=8-1

Poti sa scoti sunetul din TV (de la ATV vine pe HDMI), dar mai bagi in ecuatie o sursa de zgomot si sigur n-o sa mearga cu TVul stins.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

uite si mai aproape , dar cu cabluri si transport tot pe la 100 usd ajungi .

http://www.elfast.ro/shop/produse/7-cabluri-pcaudio-video/121-cabluri-si-adaptoare-audio-optice/3231-convertor-optic-rca-stereo-kn-optrca10.html

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Daca folosesti un Amplificator cu intrari optice ai scapat de probleme ...eu asa foloesc fara TV cand ascult muzica de pe AppleTV sau prin Airplay de pe iPhone

Multe cinema sound sistems deja au intrari optice si zic eu ca merita investitia

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
PegasosII - 30 Martie 2012 05:08 PM

Daca folosesti un Amplificator cu intrari optice ai scapat de probleme ...eu asa foloesc fara TV cand ascult muzica de pe AppleTV sau prin Airplay de pe iPhone

Multe cinema sound sistems deja au intrari optice si zic eu ca merita investitia

Unde vreau sa bag eu audio nu e decat rca( un sistem de boxe in toata casa , face parte integranta din casa inteligenta : supraveghere , boxe incastrate in tavan etc.) .Am insa si un receiver audio separat care are intrare audio optic si ma intreb daca bag din apple tv audio optic in receiver si apoi ies cu rca si bag in rca de la casa inteligenta ar trebui sa mearga nu ?

Semnătură 

Steve Jobs

iPad Air Wifi 16gb 8.1

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

sau combinatia asta :http://www.conectica.ro/display/1-89-17609-Cabluri_HDMI_DVI/Cablu_spliter_HDMI_1.4_T_-_2_X_HDMI_1.4_M_Delock_65226.html +http://www.tmdinterest.ro/cumpara/cablu-hdmi-la-rca-986863

Semnătură 

Steve Jobs

iPad Air Wifi 16gb 8.1

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Sau un AirPort Express el are o mufa audio out de tip Jack si suporta AirPlay pentru audio

Așa vei avea o casa inteligenta Apple

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
seb21y - 30 Martie 2012 06:41 PM
PegasosII - 30 Martie 2012 05:08 PM

Unde vreau sa bag eu audio nu e decat rca( un sistem de boxe in toata casa , face parte integranta din casa inteligenta : supraveghere , boxe incastrate in tavan etc.) .Am insa si un receiver audio separat care are intrare audio optic si ma intreb daca bag din apple tv audio optic in receiver si apoi ies cu rca si bag in rca de la casa inteligenta ar trebui sa mearga nu ?

Ce soft foloseti pentru controlul dispozitivelor din casa ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08
seb21y - 30 Martie 2012 06:41 PM

[...]
Am insa si un receiver audio separat care are intrare audio optic si ma intreb daca bag din apple tv audio optic in receiver si apoi ies cu rca si bag in rca de la casa inteligenta ar trebui sa mearga nu ?

Da, ar trebui sa mearga, insa iti recomand un DAC stand-alone de calitate daca tot ai investit in restul aparaturii.
Convertoarele din receivere nu sunt de regula tocmai HiFi.
Acum depinde si de marca / gama aparatului pe care-l ai, pretentiile tale etc.

Semnătură 

‹‹ Mirroring Apple tv3?      apple tv tethered ››