cool da cum functioneaza dracia asta? poti vedea si filme (gratis sau contra cost) sau doar trailere? eu nu m-am prins inca cum e cu autentificarea etc… iti trebe un anumit TIP de cont? la un moment dat incepusem sa dau drumu la un film… apoi nu mi-a mak aparut pe acolo decat vezi trailer, nu si film…
În ecranul de Setări, ține apăsat circa o secundă pe “Operator”. Se deschide un drop-down de unde poți alege: “Urzeala Tronurilor - gratuit”, HBO GO Vip/Club Romania, Ines, Pacris, Romtelecom.
Practic trebuie să ai un serviciu TV plătit prin RomTelecom, Pacris(Constanța) sau Ines(București) iar operatorul îți va da un cod de access necesar la crearea contului de acces pe http://www.hbogo.ro (adresă de mail și parolă) .
Despre Vip/Club Romania habar nu știu ce este și ce presupune.
În concluzie aplicația de iPad/iPhone o fi ea gratuită, dar accesul HBO GO nu este gratuit, cu excepția unor trailere și demo-uri.
Nu putem decât spera ca acea listă de operatori să se extindă în viitorul apropiat.
Despre Ines știu că au început să ofere serviciul de la 1 iulie 2011. Crearea contului pe hbogo.ro trebuie făcută de pe un ip de Ines, cu codul de abonat oferit de ei, după care folosind acel cont te puteai autentifica de pe maxim 2 calculatoare - pc sau Mac, de acum și iPad - și de pe ip-uri non-Ines. Probabil că și la RomTelecom sunt condiții asemănătoare.
Acum, Ines fiind un serviciu olecuță mai premium, probabil cei care a au VDSL de la RomTelecom să vrea să întrebe ce presupune obținerea accesului HBO Go.
Eu sunt abonat Romtelecom si am pachetul Maxpack necesar pt crearea contului HBO Go, dar nu imi este recunoscut codul facturare. Spune ca nu am abonamentul dei il am.
Probabil va trebui să-i suni și să lămurești problema. Ines au dat fiecărui abonat un mail cu codurile necesare încă din iulie anul trecut. Însă până acum eu nu le folosisem - pe Mac e nevoie de Silverlight, și eu nu prea stau să văd filme pe mini.
Însă de acum juma de oră ipad-ul neveste-mii s-a pricopsit cu acces HBO Go.
Cine se lămurește cum stă treaba cu RomTelecom poate ne luminează și pe noi pe aici.
Am vorbit la Romtelecom , comercial si tehnic . Habar nu aveau despre HBO Go .
Am transmis mail la Service Romtelecom si la Support HBO . Astep sa vad ce vor spune .
Cu Urzeala Tronurilor merge gratis .
Pentru a viziona un film , nu trebuie sa fi autentificat ( daca esti nu apare link Vizionare Film ) .
Iti cere sa introduci datele de autentificare dupa ce apesi Vizonare film , apoi merge ( o fi bug )
Pe Apple Tv apare un mesaj care te informeaza ca a aparut o problema si sa incerci mai tarziu ( mesaj generat de Apple TV nu de aplicatie ) .
Daca are cineva Apple Tv 2 sa incerce . Sunt curios daca are aceeasi problema .
Cu Urzeala Tronurilor merge gratis .
Pentru a viziona un film , nu trebuie sa fi autentificat ( daca esti nu apare link Vizionare Film ) .
Iti cere sa introduci datele de autentificare dupa ce apesi Vizonare film , apoi merge ( o fi bug )
Da, asa merge, dar banuiesc ca nu pentru mult timp.
Iar daca vrei dupa aia sa vezi alt film, se blocheaza totul.
E naspa aplicatia
E naspa aplicatia
E aceeasi poveste ca si SeeNow HD http://www.seenow.ro/
Am instalat aplicatia si mi-am facut cont la ei ceea ce permitea acces gratuit timp de 7 zile la programele TV. Am vrut sa cumpar pachetul complet din prima (au si sectiune cu filme), dar mi-am zis ca hai sa vad cum merge inainte totusi…si nu prea merge. Se vede super ok, dar dupa vreo 10 minute de vizionare ecranul se face negru si ramane doar sonorul, daca incerc sa incarc alt post e aceeasi istorie. Daca restartez aplicatia iarasi merge o bucata si apoi devine negru. A folosit cineva cu succes aceasta aplicatie sau stie alta de acest gen?
Am sunat acum la Romtelecom, si cica nu am abonament Maxpak, desi eu receptionez HBO, HBO HD, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2, plus toate canalele HD existente.
Pentru ca ansamblul rezidential in care m-am mutat, a ales sa faca contract cu Romtelecom, toti locatarii au obtinut o oferta speciala, in care obtin toate canalele disponibile pe IPTV, inclusiv pachetele optionale (Maxpak si iHD) la un pret special. iMaxim costa atunci 13€, Maxpak 6€ si iHD 5€/luna, dar noua ne-au facut o oferta speciala si dam 16€/luna dar avem inclus tot.
Acum pe factura eu am:
- VoceFix 100 (8,4€),
- ClickNet Power (6,9€/luna)
- Dolce IPTV iMaxim (15,9€/luna)
Pentru primul an de contract am avut reduceri pentru telefonie si IPTV, 4€ pt telefonie si 2€ pt IPTV pe luna, deci pt primul an factura lunara era de 25€ fara TVA, iar acum e 31€ fara TVA, deci aproape 170 ron/luna.
Ideea e ca pe factura mie nu imi apare decat iMaxim, deci fara nici un pachet suplimentar, iar in contract, la internet si telefonie apar bifate optiunile VoceFix 100(cel mai mic ab de telefonie) si ClickNet Power (cel mai mare ab de internet FTTB), DAR la pachetul TV nu apare bifat NIMIC…nici iMaxim, nici Maxpak, nici iHD.
Ce sa fac? Daca ii sun pe astia si le spun, ar putea sa imi opreasca accesul la toate extra optiunile la care am acces, avand in vedere ca in contract nu apare NIMIC?
Adica nu scrie de oferta speciala, dar nu scrie nici de vreun abonament de TV; apar doar optiunile de telefonie, internet, si un receiver TV in custodie, iar pe factura televiziunea apare ca iMaxim, deci fara extraoptiuni.
Da, asa merge, dar banuiesc ca nu pentru mult timp.
E naspa aplicatia
merge daca aplici acelasi algoritm , respectiv Deautentificare , apesi vizionare si te autentifici .
mie nu mi s-a blocat niciodata , am vazut deja trei filme in intregime .
Cu ce browser incercati ? Mie nu-mi functioneaza acest algoritm pe Safari.
Intru pe link-ul Vizionare film, cere autentificare dupa care se intoarce la fereastra anterioara dar fara sa mai am link-ul Vizionare film
Acum cateva zile am luat si eu aplicatia, am reusit sa vad si 2 filme, pana astazi. Tocmai am incercat sa ma uit la altele dar primesc urmatoarea eroare: not_allowed_media. A mai patit vreo cineva asa? Incerc pe un ipad 2 cu ios 5.0.1-wifi only sunt abonat la romtelecom dar nu am maxpack, asa ca asta ar putea fi motivul dar cum am reusit pana astazi?
Romtelecom taxeaza 1€/luna pentru HBO GO. Nu e mult, dar ma asteptam sa fie gratis. Unele seriale ar merita sa fie urmarite pe iPad, dar filmele sunt prea vechi sa nu le fi vazut la aparitie.