Am mers astazi aprox 100KM utilizind Navigon .
Cu toate ca sunt utilizator de iGO de foarte mult timp , toate versiunile si skin-urile posibile , nu am de ce sa ma pling de Navigon .
Chiar si la mine la tara aveam “ulita” pe harta corect reprezentata ( in iGO se intersecteaza cu alta strada la 200m distanta ) .
In Bucuresti , la pasajul Unirea a facut singura greseala de pe traseu .
In loc sa ma puna sa intru in pasaj ,veneam dinspre Intercontinental , vroia sa o iau pe sus si sa fac rondul in Piata Unirii.
Mi-a placut modul in care iti arata banda pe care trebuie sa circuli .
Tipa este foarte politicoasa si te roaga frumos sa intorci , nu iti impune ca Ioana 
In rest toata stima . Simplu , vorbeste doar atunci cind trebuie , indicatiile referitoare la viteza se schimba exact in dreptul indicatorului de intrare/iesire din localitate .
Ar mai fi de imbunatatit indicatia audio in giratoriu . La iGO este mai clar ce ai de facut.
Nu are toate Radarele . Pe DN1 mi-a indicat unul singur . A sarit peste cel de la Barcanesti , Pucheni ,Balotesti . M-a atentionat la Ciolpani .
//Oare cum se actualizeaza lista cu camere radar ???
Nu imi pare rau ca l-am achizitionat .
Inca ceva , era sa uit.
Am “minimizat” aplicatia ( in background ) , si dupa ce mi-am facut treaba aud o voce . ( incepusem sa ma deplasez ) .
Vocea imi spunea ca am ajuns la destinatie