1 din 5
1
Apple Premium Store in Iasi…(this week)
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Da… habemus un Apple Premium Store in Iasi - se deschide oficial in weekend in Iulius Mall.

Cum il cunosc personal pe patron am fost azi sa vad in ce stadiu sunt lucrarile. In seara asta am facut poze la iMac de 24 de inch surprised ...si un test in Xbench care s-a finalizat cu 135 de puncte.

Poze din magazin dupa deschidere…ca in seara asta erau cam imprastiate macurile… Am pus totusi o poza cu maru. grin

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

snake  big surprise  surprised  shock  cool smirk

si la ora asta te-ai trezit sa spui?!?! maine sunt acolo!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

hold your horses… grin pina pe vineri asa…Inca nu e deschis… mr. Adrian, patronu, e optimist si zice ca poimaine ii da drumu… Da stii tu cum se amana deschiderile astea.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

hmmm….. pana vineri ma apuca criza…..
maine imi vine displex-ul de la cluj, imi fac mac-ul frumos si vineri il duc la mall…la fratii lui…sa se joace si el…..ce, numai plozii de lovelari sa se duca la mall in tzarcul ala sa se joace?!!?!?!
cred ca are si net la magazin si cred ca stiu de unde wink .....dar nu stiu pe ce nume e contractul….dar o sa aflu si o sa ma ingrijesc personal sa mearga totul perfect!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
o_mores - 12 Decembrie 2006 10:23 PM

Da… habemus un Apple Premium Store in Iasi - se deschide oficial in weekend in Iulius Mall.

Cum il cunosc personal pe patron am fost azi sa vad in ce stadiu sunt lucrarile. In seara asta am facut poze la iMac de 24 de inch surprised ...si un test in Xbench care s-a finalizat cu 135 de puncte.

Poze din magazin dupa deschidere…ca in seara asta erau cam imprastiate macurile… Am pus totusi o poza cu maru. grin

Anul trecut prin toamnă am revenit în Iași după ani buni… superb oraș, bate - contra celor crezute - aproape toate orașele din Ardeal (nu am văzut Sibiul renovat). Că apare un Apple store acolo chiar nu mă miră. Vin la Iași, e de băut ceva la cîrciuma lui Creangă. Poate, cu ocazia asta, îți dau amărîtele alea de zip disks.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

hmm, am fost vizitat de un vechi si bun prieten (fan eminescu) si am zis sa-l duc la bolta rece sa vada unde se imbatau cei doi. dezamagire completa ... dar sunt multe alte carciumi unde se poate face o intalnire macuser de ramane salamandra-n fundu’ gol

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06

Daaaa, la Casa Pogor cred că v-ar place la nebunie, nu știu dacă au internet… mediaconvertor, ai (mai) fost pe acolo în ultima vreme?
La Corso parcă au internet hotspot și ia te uita aici o listă

Bell Cafe
Iasi, Costache Negri nr.12, bl.G3, et. P Iasi
Location Type: Cafe
Tehnology: 802.11g Wi-Fi

No. 8 Caffe
Iasi, Teodor Burada nr.8
Location Type: Cafe

Spalatoria Auto Willy
Iasi, Str. Codrescu nr.6
Location Type: Bar

Terasa CORSO
Iasi, Str. Al. Lapusneanu nr.11
Location Type: Restaurant

Oceanis
Iasi, str.Pacurari nr.138-142, bl.587
Location Type: Sea food restaurant
Telefon:  +40232261614
E-Mail:  .
Tehnology:  WLAN (802.11g, 55Mbps)

[ Modificat: 13 Decembrie 2006 12:11 AM de voll ]
 Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

La magazin…net deocamdata wireless care vine de la demisol (acolo unde Kids Land) si merge in hopuri…:( probabil cand se aduna prea multi plozi intr-un loc… LOL

Vineri cine are posibilitatea chiar il rog sa mearga pe la magazin… asa pentru incurajare… ca o sa fie mai greu la inceput…. Magazinu e situat in aripa noua, daca se intra pe la “studenti” e langa mag Lee Cooper.

Cat despre localuri junimiste… “Borta rece…”  tongue laugh nu e cine stie ce acum… (bad management) As recomanda Pogor pentru inceput, e o senzatie faina sa cinstesti ceva prin beciurile junimistilor…  wink

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

da, la pogor e ok dar nu jos, in hrube ... nu e aer…. sus si vara la terasa e ok.
decat corso prefer manelele de la salamandra. muzica haus imi face rau fizic….poate fi si in surdina (dar care hausar asculta haus in surdina?!) si tot imi urca stomacul in gat si plamanii ii simt cum vor sa-mi sparga pieptul….
in restul nu am fost….si ce-i drept nu am avut asa mare nevoie de net incat sa caut carciumi cu uairles…..
dar in Belfast de-ar baga, toata ziua as sta! :D

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Am fost în toamnă la Casa Pogor cu soția și fetița, a fost superb! Parcul, masa pe terasă, serviciul, felurile de mâncare… nu pot să mă gândesc la ceva care să-mi fi displăcut…
Am zis că mai facem așa, să plecăm de dimineață și să luăm prânzul acolo.
Dar întrebarea e: au internet acolo?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu cred. dar chiar e necesar? adica ma gandesc ca daca iesi cu sotia si copilul, parca un laptop si niste net nu-si gasesc locul in acest tablou. eu abia astept sa ies, sa fac ceva si sa nu am nevoie de calc, de net…...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Ai dreptate, e prea fain acolo.
Facem un catalog? Câți om fi?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

cred ca .. 3 ... dar am io inca 3 prieteni care simpatizeaza si au lucrat in tinerete cu ele. si daca lucrurile vor merge bine, in 2-3 luni vom avea macar vreo 10 utilizatori. wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
mediaconvertor - 12 Decembrie 2006 11:34 PM

hmm, am fost vizitat de un vechi si bun prieten (fan eminescu) si am zis sa-l duc la bolta rece sa vada unde se imbatau cei doi. dezamagire completa ... dar sunt multe alte carciumi unde se poate face o intalnire macuser de ramane salamandra-n fundu’ gol

chestie de gust, Bolta Rece mi s-a părut un local excelent, mîncare ieftină și bună. doar bere cehească n-aveau! dacă aveau și plzeňské pivečko, apăi chiar că rămîneam acolo

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Măi băieţi, mai că mă faceţi să trag o fugă până la Iaşi în weekend… Vreun “opening party”, ceva? smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai hai mai, vino sambata. poate reusim sa ne strangem o mana de oameni…vedem ce si cum e treaba la magazin si apoi ne bagam la o apa plata cu lamaie…sunt o gramada de carciumi misto in apropiere….doar suntem in campusul Tudor Vladimirescu.sau ne bagam la o carciuma din mall si umplem mesele de mere wink)
deci cine vine? la ce ora?

Semnătură 

1 din 5
1