2 din 5
2
Apple Premium Store in Iasi…(this week)
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Daca eu va spun ca se inmultesc macurile… Cine ar fi nebun sa deschida un magazin fara sa fie sigur c-o sa vînda? O sa vinda, si o sa ne trezim cu niste macuseri cu limbaj de win. Si o sa se ratoiasca la noi, ba, batrînilor!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

grin  Mare dreptate ai iarule !

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06

La mine un ochi rade si unul plange privind topicul asta. Ala care rade o face din cauza ca ma bucur ca are si Iasi-ul in sfarsit un Apple store. Celalalt plange deoarece vroiam eu sa fac pasul asta (cu magazinul Apple) insa proiectul meu trebuia sa ia forma de-abia pe la sf. lui Ianuarie…
Am mers azi pe acolo si inca erau baietii in pregatiri…

Oricum e bine pentru cei din regiune ca nu mai trebuie sa traga o fuga pana la Bucuresti ca sa-si cumpere Mac-uri…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai si ce, nu e Iasiul si Moldova suficient de mare pentru doua magazine?

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

nu cred ca posibilitatea de a cumpara din iasi este o chestiune esentiala. eu dupa ce am confirmat (pe la ora 15) ca le-am virat banii in cont au si trimis mac-ul si a 2a zi dimineata il aveam pe birou, principalul avantaj e ca pot fi admirate, atinse, probate de catre cei care habar nu au despre ce este vorba. sa vezi o poza sau un filmulet pe net nu sunt suficiente. in acelasi timp cred ca trebuie date niste teste cu cei care isi manifesta dorinta de a cumpara un mac. sa nu-l vinzi la orice retard. imi e mila de cei care vor lucra intr-un astfel de magazin…....ar trebui sa fie platiti regeste.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Din punctul meu de vedere o să-l pup pe creştet pe magazinul Apple care se va îndura să introducă plata cu cardul şi livrare în toată ţara. smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06
iaru - 13 Decembrie 2006 02:52 PM

... o sa ne trezim cu niste macuseri cu limbaj de win. Si o sa se ratoiasca la noi, ba, batrînilor!

Ți-e frică de imigranți, Iarule? smile

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
voll - 13 Decembrie 2006 07:34 PM
iaru - 13 Decembrie 2006 02:52 PM

... o sa ne trezim cu niste macuseri cu limbaj de win. Si o sa se ratoiasca la noi, ba, batrînilor!

Ți-e frică de imigranți, Iarule? smile

Mi-e frica de trolli! Sau, cum ar zice Farfuridi: Mi-e frica de tradare!

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mațe fripte, coate goale! Și nenorocirea nu e atât de mare dacă nu-și vor pune win pe mac-urile cumpărate dar 90% asta vor face! Pun rămașag pe .... MacBook-ul meu

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 13 Decembrie 2006 04:22 PM

Pai si ce, nu e Iasiul si Moldova suficient de mare pentru doua magazine?

desigur…e loc pe piata de mai multi…nu asta spuneam…ma refeream la faptul ca as fi vrut sa deschid eu piata…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 13 Decembrie 2006 07:29 PM

Din punctul meu de vedere o să-l pup pe creştet pe magazinul Apple care se va îndura să introducă plata cu cardul şi livrare în toată ţara. smile

uite asta e o idee buna…thanx Tudor! promit ca, in functie de cum merge afacerea, sa dau drumul si la site cu plati on-line cu cardul (la asta te refereai, nu?)...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

deci o punem sambata de o intalnire macuser la iasi? macar cei din apropierea iasului…..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member

Eu sunt în tratative cu soția. Negociem încă.
Câți suntem și unde ne întâlnim? Care-i programul?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

probabil ne putem intalni undeva la mall, la o carciuma ceva sau chiar la magazin (stabilim o ora foarte fixa :D ) si apoi mergem la carciuma fie in mall fie in apropiere. si ar putea veni tudor, o_mores, tu, eu + niste amici….s-ar face o mana de oameni

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member

Tudor, căpitan de plai, vii în Iași?
Noi avem vreo temă, contribuție, facem ceva?

Semnătură 

2 din 5
2