Daca eu va spun ca se inmultesc macurile… Cine ar fi nebun sa deschida un magazin fara sa fie sigur c-o sa vînda? O sa vinda, si o sa ne trezim cu niste macuseri cu limbaj de win. Si o sa se ratoiasca la noi, ba, batrînilor!
La mine un ochi rade si unul plange privind topicul asta. Ala care rade o face din cauza ca ma bucur ca are si Iasi-ul in sfarsit un Apple store. Celalalt plange deoarece vroiam eu sa fac pasul asta (cu magazinul Apple) insa proiectul meu trebuia sa ia forma de-abia pe la sf. lui Ianuarie…
Am mers azi pe acolo si inca erau baietii in pregatiri…
Oricum e bine pentru cei din regiune ca nu mai trebuie sa traga o fuga pana la Bucuresti ca sa-si cumpere Mac-uri…
nu cred ca posibilitatea de a cumpara din iasi este o chestiune esentiala. eu dupa ce am confirmat (pe la ora 15) ca le-am virat banii in cont au si trimis mac-ul si a 2a zi dimineata il aveam pe birou, principalul avantaj e ca pot fi admirate, atinse, probate de catre cei care habar nu au despre ce este vorba. sa vezi o poza sau un filmulet pe net nu sunt suficiente. in acelasi timp cred ca trebuie date niste teste cu cei care isi manifesta dorinta de a cumpara un mac. sa nu-l vinzi la orice retard. imi e mila de cei care vor lucra intr-un astfel de magazin…....ar trebui sa fie platiti regeste.
Mațe fripte, coate goale! Și nenorocirea nu e atât de mare dacă nu-și vor pune win pe mac-urile cumpărate dar 90% asta vor face! Pun rămașag pe .... MacBook-ul meu
Din punctul meu de vedere o să-l pup pe creştet pe magazinul Apple care se va îndura să introducă plata cu cardul şi livrare în toată ţara.
uite asta e o idee buna…thanx Tudor! promit ca, in functie de cum merge afacerea, sa dau drumul si la site cu plati on-line cu cardul (la asta te refereai, nu?)...
probabil ne putem intalni undeva la mall, la o carciuma ceva sau chiar la magazin (stabilim o ora foarte fixa :D ) si apoi mergem la carciuma fie in mall fie in apropiere. si ar putea veni tudor, o_mores, tu, eu + niste amici….s-ar face o mana de oameni