si de la gara ai tramvaiul 7 care te lasa in fata la Mall .... putem stabili o ora si un loc la mall unde sa ne intalnim. semn de recunoastere: Un mar!
si de la gara ai tramvaiul 7 care te lasa in fata la Mall .... putem stabili o ora si un loc la mall unde sa ne intalnim. semn de recunoastere: Un mar!
ah, aș veni, fir-ar să fie nu pot sămbăta asta, nici zilele astea. Ite Iassos! (Ați văzut ce frumușel vorbesc latina actorii din Patimile lui Isus? Nu am putut suporta să văd filmul cap-coadă, e prea dur pt mine, dar latina aia vorbită cu accent englezesc e colosală).
S-a schimbat cumva mersul trenurilor? Văd că pe infofer.ro nu mai e afișat nici un IC dimineața pe ruta asta.
s-au cam schimbat niste rute luna asta…am impresia ca de pe 8dec ... in fine…
nu cred ca pot sa te ajut cu alte informatii deoarece nu stiu de unde pleci. stiu sigur ca vrei sa ajungi in iasi dar nu stiu de unde vii )
Hehe, suntem atât de spontani, ca nici nu știm ce s-a mai întâmplat, nici ce-o să se întâmple, nici dacă ne întâlnim.
Io vin mâine în Iași. Mediaconvertor e acolo.
Unde ne întâlnim?
Tudor, căpitan de plai…
o_mores ...
N-a mai zis nimeni nimic nici de deschiderea magazinului, nici de întâlnire.
Eu ajung la Mall în jurul orei 10:30-11:00. Semn distinctiv: un aparat de fotografiat Canon A520 - sper să fac niște fotografii
Măi băieţi, mai că mă faceţi să trag o fugă până la Iaşi în weekend… Vreun “opening party”, ceva?
sa inteleg ca este o intalnire gen cea de la Salamandra acolo? Si poate nu avem manele! La ce ora si cum ?
sa inteleg ca vii si tu? cu siguranta nu vor fi manele. vom impleti tehnologia de ultima ora cu traditiile culturale ale celui mai vechi centru universitar din tara. :D
deci da. cum a zis voll, ne vom intalni pe la ora 11 la mall pt a vedea care-i treaba cu acest magazin dupa care ne vom baga intr-o carciuma sa bem o apa plata. o_mores vad ca nu da nici un semn de viata….anyway, sper sa vina si altii…
ca semn distinctiv, voi avea un laptop alb in rucsac si un tricou cu zeppelin (sau U2?! ..... o sa vad care nu pute f tare) pe mine. iar pe sapca scrie national geografic