N-a mai zis nimeni nimic nici de deschiderea magazinului, nici de întâlnire.
Eu ajung la Mall în jurul orei 10:30-11:00. Semn distinctiv: un aparat de fotografiat Canon A520 - sper să fac niște fotografii
O sa ma uit dupa aparat… daca sunt prin zona la locul si timpul potrivit… (Ministerul informatiei a decis sa ma trimita la mall maine…:lol:)
din pacate voll a patit o problema si nu a putut ajunge. eu m-am invartit prin mall-ul asta de mi-a venit rau dar nu am gasit nici un applestore si m-am pus la o apa plata la o carciuma numita “fluid” ... poate citeste cineva acest post si vine sa ma ia de aici
well…am fost si la applestoreiasi .... arata f bine si am inteles ca va arata si mai bine din februarie. proprietarii magazinului sunt f meseriasi si sper sa faca treaba . din pacate nu gasesc un om sa-l angajeze si care sa stie ce vinde. am vrut sa cumpar acel shuffle dar momentan nu se vinde nimic
well…am fost si la applestoreiasi .... arata f bine si am inteles ca va arata si mai bine din februarie. proprietarii magazinului sunt f meseriasi si sper sa faca treaba . din pacate nu gasesc un om sa-l angajeze si care sa stie ce vinde. am vrut sa cumpar acel shuffle dar momentan nu se vinde nimic
cattus, vezi că măcăne Nu fi rautacios. nu e vina lor…. nu le-a fost fiscalizata casa de marcat, romteleshit nu le-a tras netu’ pt POS .... oricum adio istyle si noumax .... se vor deschide astfel de magazine in principalele orase ale tarii.
cattus, vezi că măcăne Nu fi rautacios. nu e vina lor…. nu le-a fost fiscalizata casa de marcat, romteleshit nu le-a tras netu’ pt POS .... oricum adio istyle si noumax .... se vor deschide astfel de magazine in principalele orase ale tarii.
Ei, nu eram răutăcios, ba chiar mă bucur tare mult că Iașiul, care îmi place tare mult, are așa ceva….
Nu cred in nici un adio. Chiar cred ca nici istyle, nici noumax nu ar mai fi facut fata cererilor. Cred ca nu stiti cit se vinde pe zi! Asta inseamna ca e nevoie de mai multe magazine!
Nu cred in nici un adio. Chiar cred ca nici istyle, nici noumax nu ar mai fi facut fata cererilor. Cred ca nu stiti cit se vinde pe zi! Asta inseamna ca e nevoie de mai multe magazine!
Sigur că e nevoie de mai multe magazine, dacă nu era nevoie, nu apăreau!