Tudore, te rog, lasă-ne să ne edităm propriile posturi, până acum nu apărea “Edited…” atât de repede, mai aveai timp să mai pui o virgulă, să reformulezi…
Edit.
De acum inainte foloseste butonul de preview si citeste ce ai scris
Am înțeles, domn’ profesor Edit: Or should i have said “That wasn’t really necessary!” ?
Uite, mă pălește uneori inspirația… ce să-i faci…
Ei, nu te supăra așa. Îți dau dreptate, în principiu. De regulă, un forum permite reeditarea oricînd, nu numai imediat. Mi s-a întîmplat să observ după mult timp că sărisem o literă sau că lipsea o literă, că nu era clară formularea, mai puneam un P.S. etc.
Păi tocmai de aia, Cattus, zic și eu că ar fi mai bine dacă ne-ar lăsa Tudor să ne edităm posturile ca înainte, fără limită de timp, fără să apară chestia aia “Edit…”
Fluiditate, dinamism. Să putem să respirăm, dacă ne pălește inspirația din alt unghi? Editez frumos, fără să apară chestia asta contabilicească “Edited by me at 5 o’clock”...
Nope. Te injura unu, ii raspunzi repede ca nu-i frumos, omu sterge injuratura fara urme si tu ramai de prost ca te iei de lumea nevinovata. Daca se poate modifica, sa se vada ca s-a modificat.
Dacă ăsta-i motivul pentru care a fost instituită limita și mențiunea de editare… Serj, altă dată acela care răspunde la înjurătură cu înjurătură n-o să mai aibă pretenția să pară nevinovat. Cuget și eu: De ce trebuie penalizați prin această limitare și cei care nu au nevoie de reguli care să-i apere de propriul temperament? Parcă s-a stabilit că metoda cea mai sigură de scăpat de trolli e să-i ignori - iar asta e valabil în primul rând cu referire la trollii interiori - și să te îndrepți cu toată puterea spre bine. Lipsa limitei de timp și a etichetei de editare îmi permitea, mă stimula să revin peste ce am scris, să șlefuiesc, să rotunjesc, fără să se vadă ștersăturile de radieră. Cine e atent, vede. Și dacă vede, poate face la fel. Și dacă face la fel, nu e mai de preț unul ca acesta decât un „troll” bătut până la inconștiență și lăsat în șanț la marginea drumului?
Sunt prea insistent? Da, se poate și cu “Edited by”, dar nu mai e același lucru…
ti-e frica sa nu patesti ce am patit eu, cand am postat un anunt de angajare si ai sarit sa ma “corectezi” ???
Nu, îmi editez posturile aproape de fiecare dată, de asta. Și nu mi-ar place să văd scris “Edited by…” la fiecare post al meu, ar părea că tai firul în patru. Ceea ce și fac. Dar n-aș vrea să pară că fac asta.
ti-e frica sa nu patesti ce am patit eu, cand am postat un anunt de angajare si ai sarit sa ma “corectezi” ???
Edit
n-am nimic de editat de data asta
postul de mai sus l-am editat dupa circa 30 sec si nu a apatut nici un Edited by…
“Edit” e pus de mine
poate ca dupa o ora nu mai merge
repet, eu l-am editat dupa circa 20-30 sec fara probleme
peste cateva ore am incercar iarasi si apare, dupa cum se vede