2 din 2
2
lasă-ne să ne edităm posturile
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

OK, azi e ziua protestelor la adresa unor facilităţi ale forumului… (mai e unul pe lângă ăsta, dar mi-a fost adresat în particular, şi e legat de altă chestie). Ca să fie clare lucrurile: tot ceea ce vedeţi aici sunt facilităţi ale softului de forum, nu le-am făcut eu, nu le-am pus eu în mod special. Unele dintre ele apar brusc, şi asta pentru că ele sunt nou apărute în ultima versiune de soft (ultimul upgrade l-am făcut acum o săptămână). Ei bine, unele dintre ele le-aş putea scoate sau modifica uşor din preferinţele sistemului, pe altele le-aş putea modifica cu oarece efort dacă m-aş băga prin template-urile softului, iar de altele nu pot să mă ating pentru că ar trebui să ştiu programare.

Revenind la chestiunea care se discută aici, mie mi se pare utilă, pentru că în trecut am avut cazuri în care lumea s-a certat pe forum, apoi unii şi-au şters mesajele şi ceilalţi au rămas de nebuni. Dacă aş putea aş pune o setare astfel încât mesajele mai vechi de N minute/ore/zile să nu mai poată fi modificate deloc. Nu pot, aşa că nu-mi rămâne decât să pun un feature request la pMachine şi să aştept următorul upgrade.

Iar în ceea ce priveşte solicitările de modificare/dezactivare a setărilor forumului: în trecut am mai primit câteva, astăzi am primit două, dacă le dau curs mâine voi mai primi încă două şi tot aşa, până când devenim listă de discuţii pe email în loc de forum. Sunt convins că fiecare dintre noi găsim câteva hibe pe-aici, dar nu am cum să îndeplinesc dorinţele tuturor.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06

Tudor, don’t be so defensive, we love you, too smile
Ok, am priceput.

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

kiss

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Tudor - 13 Decembrie 2006 07:01 PM

(mai e unul pe lângă ăsta, dar mi-a fost adresat în particular, şi e legat de altă chestie).

He, he. Crezi ca numai tu l-ai primit?

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu vad ce ziceti - folosesc iGno.re, versiunea noua grin

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Ignore e tare insa nu prea vad sa se foloseasca aici.

2 din 2
2