Navigon sound sharing via bluetooth
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Am o curiozitate: iPhoneul mi se integreaza perfect cu sistemul audio al masinii, dar nu trimite decat apeluri via bluetooth. Pot face cumva sa share-uiesc sunetul din aplicatii? Ma intereseaza sa aud Navigon in sistemul audio, si poate si muzica. Culmea: daca sunt intr-un apel si vorbeste gagica de la Navigon pe fundal, atunci o aud in boxele masinii.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

Trebuie sa setezi la masina, ca sa-ti redea sunetul de pe Bluetooth ... atunci o sa auzi si navigarea ( cel putin la mine cu Leon Multimedia System 2.1 cu iGo Primo ), dar nu poti sa asculti decat muzica din iPhone.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.10.09

Si eu am cautat solutia asta dar fara succes si acum folosesc un cablu aux care pleaca din dock connector si se imparte in doua( un jack la mufa aux si celalalt USB pt incarcare )pe deasupra poti integra si playlistul in sistemul audio al masinii si toate sunetele care le scoate.

Semnătură 

Macbook Pro 13 unibody 2010
Iphone 5
Ipad 4 32 GB
Apple TV 3
Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

@Arturescu nu am setare pentru asta in sistemul audio
@cyrus nu am jack in in masina

De asta cautam ceva tweak sa fie trimis sunetul ca si pentru apel, poate sa il recunoasca

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

te rog sa ne spui cand/daca/cum ai rezolvat, am aceeasi nevoie, numai ca imperecherea la mine sa face cu un sistem de comunicatie pe BT dintr-o casca. ideea e a daca exista solutie, imi iau si sistemul de comunicatie care costa aproape cat casca. daca nu, oricum am muzica pe motor; as avea nevoie sa aud in casca indicatiile de la navigatia de pe telefon.
ciudat este ca pe sistemele de navi dedicate, poti asculta si muzica din cardul sistemului de navi si sa primesti instructiuni…

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 06.12.11
trusk - 09 Aprilie 2012 07:33 AM

Am o curiozitate: iPhoneul mi se integreaza perfect cu sistemul audio al masinii, dar nu trimite decat apeluri via bluetooth. Pot face cumva sa share-uiesc sunetul din aplicatii? Ma intereseaza sa aud Navigon in sistemul audio, si poate si muzica. Culmea: daca sunt intr-un apel si vorbeste gagica de la Navigon pe fundal, atunci o aud in boxele masinii.

La masina mea se aude Navigon daca iPhone este conectat .
Nici nu stiu cum as putea sa il fac sa nu se mai auda smile .

Eu am alta problema pe care nu o pot rezolva . Nu imi pot transmite contactele la masina ( altfel decit unul cite unul , si am peste 800 ) .
Stie cineva o aplicatie care sa iti transmita toate contactele , nu unul cite unul , sub forma de vcard via bluetooth ?

Semnătură 

MacBook Pro 15”  i7 2.2GHz/ 16GB/ 500GB SSD ,  10.11
MacBook Air 13”  i5 1.3GHz/ 4GB/ 256GB SSD ,  10.11