Am o cunostiinta care a castigat un iBook la promotia Kent. Inca nu l-am vazut dar mi se pare ca e cel de 14”
Si i-am propus 2 lucruri
Ori sa il vanda… si nu stiu cat sa ii dau pe el (stiu pe cineva care aducea de “undeva” cu 18 milioane)
Ori sa ii dau Mac Mini ul meu (care are aceleasi specificatii cu al lui + o diferenta de bani (mai mult de 2-3 mil nu ii dau)
Si cum 18 milioane nu capeti prea usor.. mi-ar conveni sa fac schimb.
So.. any suggestions? As dori sa stiu… cam cat ar valora cu banii jos.. luand in considerare faptul ca l-a castigat… adica nu a dat nici un ban pe el, Si daca vrea schimb… ce dif de bani sa ii dau. Pe Tudor si pe Sergiu i-am intrebat in privat, dar as vrea mai multe pareri.
Am o cunostiinta care a castigat un iBook la promotia Kent. Inca nu l-am vazut dar mi se pare ca e cel de 14”
Si i-am propus 2 lucruri
Ori sa il vanda… si nu stiu cat sa ii dau pe el (stiu pe cineva care aducea de “undeva” cu 18 milioane)
Ori sa ii dau Mac Mini ul meu (care are aceleasi specificatii cu al lui + o diferenta de bani (mai mult de 2-3 mil nu ii dau)
Si cum 18 milioane nu capeti prea usor.. mi-ar conveni sa fac schimb.
So.. any suggestions? As dori sa stiu… cam cat ar valora cu banii jos.. luand in considerare faptul ca l-a castigat… adica nu a dat nici un ban pe el, Si daca vrea schimb… ce dif de bani sa ii dau. Pe Tudor si pe Sergiu i-am intrebat in privat, dar as vrea mai multe pareri.
Merci anticipat
Exact in acceasi situatie l-am luat eu (12”) cu 725 euro plus transport. Nu zic ca am facut o afacere buna, era doar pretul cerut de mine, pretul pe care eram eu dispus sa-l platesc. Cred ca ar trebui sa-ti pui aceeasi intrebare, nu de alta dar ca mai apoi sa nu regreti ca uite cat am dat si ce naiba fac cu el.
Despre diferenta nu pot sa-ti zic nimic pentru ca nu cunosc masina mini. Dar ibookul merita toti banii.
la performante se comporta foarte bine mini-ul…
acum ma gandesc la dezavantajele iBook..
Bateria… o data si o data trebuie schimabata
Utilizare indelungata.. eu de obicei aprind calc de dimineata si il sting seara. Nu stiu daca un laptop ar dura mult in ritmul asta
Se incalzeste.. si oare e bine ?
Dar… ca bani… s-ar merita ce i-am propus tipului ? stiu ca un iBook de 14” e 1200E ... si deaia intreb
Pai daca-l poti lua la 18 mil adik 500E - Go for it! Ca nu gasesti decat din intamplare altul la pretul asta. Piata e ceva mai ridicata decat 500e. 700E ++
Nu stiu daca un laptop ar dura mult in ritmul asta
Se incalzeste.. si oare e bine ?
Eu am PowerBook-ul de 2 ani si jumatate. Sunt perioade cand merge saptamani la rand, altele cand il pun pe sleep noaptea si tot asa. In tot timpul asta nu cred ca au existat 4 saptamani in total in care sa nu fi fost deschis macar jumatate de zi: merge brici.
Bateria, da, banuiesc ca in maxim un an trebuie sa-mi iau alta. Dar eu zic ca merita sa ai totul (aproximativ) la tine cand ai nevoie.
Ai grija ca daca il conectezi la un monitor extern, o sa mearga la rezolutia ecranului de 14”. iBook-urile sunt limitate la imagine “mirrored” pe display extern.
Ai grija ca daca il conectezi la un monitor extern, o sa mearga la rezolutia ecranului de 14”. iBook-urile sunt limitate la imagine “mirrored” pe display extern.
Dupa cate stiu eu exista un hack care ii permite sa faca dual-screen cu monitorul extern (la fel ca un PB)
mai bine mai astept si imi iau iMac. Daca am nevoie de portabilitate.. imi iau un carnetel cu mine, ma duc in mijlocul naturii.. si apoi transpun idei in digital )