Nu vreau toate pozele în Photo Stream!
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

Salut!
Am 4s. Din momentul în care mi-am activat Photo Stream, orice poză am descărcat în iPhoto dintr-o sursă externă (cameră foto) a fost ”împinsă” și în iPhone. Ieri, după ce am filmat cu telefonul, n-a putut salva clipul pt că nu mai era spațiu!
Eu aș vrea ca în Photo Stream să fie share-uite doar pozele și clipurile pe care le fac cu telefonul. Care-i setarea cu pricina și cum fac să șterg din Photo Stream pozele dublate de pe cameră? Din ce am încercat eu, se pot șterge doar una câte una, din iPhone, dar sper să fie și altă metodă - am sute !

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Bănuiesc că ai bifat în iTunes să-ți sincronizeze toate fotografiile. Debifează. Cît despre șters, în iPhone, poți selecta mai multe, nu trebuie să le ștergi una cîte una.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

E bifat să-mi sincronizeze doar dintr-un folder anume, aici sunt doar câteva poze (am atașat). Mai trebuie umblat și în altă parte. Mărturisesc că nu înțeleg pe deplin cum funcționează acest Photo Stream.

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ca să înțelegi cum funcționează PhotoStream, citește pe site la apple. E destul de simplu, te prinzi tu.
Cît privește fotografiile pe care le sincronizezi tu în iTunes, mă cam bagă în ceață screenshot-ul tău. Ia încearcă să bifezi “selected folders”, selectează-le manual și vezi ce se întîmplă. Am eu o bănuială că iTunes îți încarcă
toate fotografiile din iPhoto.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

din cate stiu, dupa ce bifezi selected folders, poti alege folderul cu pricina. cum e setat acum, iti aduce TOATE pozele. incearca sa bifezi selected folders, dupa care sa selectezi de unde vrei sa le importe.
bafta!

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express