fax via BT mobile
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Acum ceva ani, cînd aveam casa plină de sîrme, aveam și conexiune la priza telefonică pt a faxa. Dup-aia, am scos toate sîrmele, dar - rar - am nevoie să trimit un fax. Mă gîndeam că SE k510i ar trebui să meargă, dar nu reușesc să-l configurez. De fapt, îl vede, trimit un fax, dar nu am absolut nicio dovadă că a și ajuns și, de fapt, nu avea cum să ajungă.
Bag sama că e un șpil pe care nu-l știu. SE ăsta se conectează și cu cablul din dotare, n-ar fi nici așa bai, dar cum îl fac să-mi trimită și fax-uri?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

Salut Cattus

Din cate stiu,tebuie sa ai serviciul activat la operatorul de telefonie mobila. Nu cred ca stie un tel mobil sa negocieze cu un tel fix (respectiv fax) modul de transmitere
a faxului.
Este un site nou acum, chiar gratuit, care iti trimite faxul la orice nr de tel, dar nu stiu exact (sper sa nu vb balarii)

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

draciax, nu cumva te referi la asta http://www.fax2mail.ro ?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

da, dar acum vad, Cattus vrea sa trimita fax de acasa, nu stiu daca asta si trimite.

Semnătură 

There is no spoon