Jocuri pe MAC
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Galati
Macuser din: 12.04.12

Adevarul ca exista cateva jocuri pentru pasionatii de MAC OS, dar nu sunt toate smile
Recent, am descoperit o platforma online de jocuri crossplatform. Ideea e simpla: tot jocul este pe un server online si tu ai doar un fel de RDC sub forma unei aplicatii care se instaleaza pe Win, MAC, Linux, BeOS, Android, etc…

Site-ul este http://www.onlive.com
Se poate face cont acolo, zilnic aveti la dispozitie 30 minute de “play for free” sau 30 minute dintr-un joc… sunt confuz. Dar vedeti voi acolo. Si treaba buna e ca nu-ti trebuie decat o conexiune buna la internet, si nu vreun avion de placa video.
Merita vizitat. Succes.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 29.11.10

cool treaba.. am incercat sa ma joc doar ca imi spune mereu ca Marketplace is unavailable.. via RDS 100mbps connection.. bizar.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
a.crihan - 15 Aprilie 2012 02:40 PM

cool treaba.. am incercat sa ma joc doar ca imi spune mereu ca Marketplace is unavailable.. via RDS 100mbps connection.. bizar.

trebuie sa mai sapi pe acolo… solutii sunt

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.06.08

Ai 30 de minute in joc. Dupa care poti iesi (contorul se reseteaza) si sa intri din nou.

a.crihan, incearca sa intri acum. Si mie imi zicea la fel acum cateva ore.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Inseamnă că au pus servere în Europa - anul trecut dacă încercai să te legin de oriunde din .ro îți zicea că ai lag-ul prea mare.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.06.08

Mergea si anul trecut. Se plangea mai des de viteza, dar mergea.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

dap, cookie503, a functionat dupa cateva ore. e next level sh*t treaba asta. se misca frumos si la 40/50mbps plus ca, preturile sunt excelente, pacat ca jocurile de categorie grea au doar optiunea de full, care din cate am vazut urca si la $49,99..

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
a.crihan - 16 Aprilie 2012 08:06 AM

dap, cookie503, a functionat dupa cateva ore. e next level sh*t treaba asta. se misca frumos si la 40/50mbps plus ca, preturile sunt excelente, pacat ca jocurile de categorie grea au doar optiunea de full, care din cate am vazut urca si la $49,99..

categoria grea trebuie tratata (platita) ca atare.
pe mine m-ar pasiona consola wireless. chiar pare the big deal. mai ales conectat pe tv-lcd-fullhd cred ca experienta ar fi superba, acompaniata de un scaun gaming…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
danutzn - 16 Aprilie 2012 08:16 AM
a.crihan - 16 Aprilie 2012 08:06 AM

categoria grea trebuie tratata (platita) ca atare.
pe mine m-ar pasiona consola wireless. chiar pare the big deal. mai ales conectat pe tv-lcd-fullhd cred ca experienta ar fi superba, acompaniata de un scaun gaming…

evident, dar pentru jocuri pe care le termini rapid, varianta de rent mi se pare foarte bine plasata.
din cate am vazut consola in sine nu stie wireless, doar contrellerul este.. sau cel putin asta am inteles eu din niste reviewuri.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie

acum ceva feedback, din partea celor care au testat, pentru viitorii cititori…

eu am jucat red faction armageddon (single) si warhammer space marine. se misca super, dar ma enerva magic mouse-u si am pus un clasic mai mare si solid, pe usb ca sa pot juca… excelent

ma gandesc serios la un cont platit plus achizitionarea sistemului de consola… la 5 usd un joc single player, in 3 zile l-am terminat… decat sa dau 50-70 usd pe acelasi joc in varianta retail. pe mine nu ma prea incanta ambalajul. si mai e si avantajul ca il pot juca oriunde, tableta, mb, imac, windoze, etc.

‹‹ Fifa pe ibook se poate ?      Diablo III beta ››