3 din 5
3
PROMO!! iStyle - MacGallery 21 Decembrie
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Subscriu trendului pro-iStyle. Am luat acu’ o luna un iMac Intel (20”) de la ei. I-am sunat intr-o miercuri, am facut comanda si, deoarece am platit cu OP, l-am ridicat “abia” vineri dupa-masa. Thumb up for iStyle (sau cum s-o mai zice acu’ grin)

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Abia astept sa vad noile Mac-uri! Si sa vad cum se misca Logic Pro grin

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

-
Se pare ca vin singur de la Cluj.
De la Bucuresti, vine cineva? grin

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
nihilsineMac - 20 Decembrie 2006 03:48 PM

-
Se pare ca vin singur de la Cluj.
De la Bucuresti, vine cineva? grin

Cum să nu vină? Sper cei patru membri (din cinci) ai familiei, utilizatori de mac: eu, consoarta, fetița de 7 ani (pe bune) și fiul cel mic. Fiul cel mare e încă win user, de altfel singurul din familie.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Adu-l la “botez” si pe el grin

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Venim, venim ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
 Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

Am fost astazi la iStyle, sa cumpar 2 ipod nano, pt cadouri. Bineinteles ca promotia pt nano intra numai de maine si nu mi se puteau rezerva doua (chiar daca dadeam banii), dar totusi am fost putin dezamagit.
Va spun si de ce:
1. pana mi s-a completat factura, au trecut cam 10 min (nu stiu ce probleme cu imprimanta)
2. pretul la nano nu era clar (o dra de acolo s-a dus cu ele pana sus de vreo 2 ori)
3. alta doamna care astepta dupa mine cumpara un ipod Hi-FI (superb), si la ala pretul era o mare necunoscuta
4. de 3 ori am incercat sa ies pe usa si au bipait alarmele (nu au demagnetizat cum trebuie bandele metalice de pe cutii)

In total am stat cam 35 min pt doua ipod (mi se pare mult). Magazinul arata bine, dar spatiul tot lipsit de ergonomie mi se pare.
Sper ca maine la lansare sa fie ok. Nu stiu unde vom incapea acolo

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
draciax - 20 Decembrie 2006 08:01 PM

Am fost astazi la iStyle, sa cumpar 2 ipod nano, pt cadouri. Bineinteles ca promotia pt nano intra numai de maine si nu mi se puteau rezerva doua (chiar daca dadeam banii), dar totusi am fost putin dezamagit.
Va spun si de ce:
1. pana mi s-a completat factura, au trecut cam 10 min (nu stiu ce probleme cu imprimanta)
2. pretul la nano nu era clar (o dra de acolo s-a dus cu ele pana sus de vreo 2 ori)
3. alta doamna care astepta dupa mine cumpara un ipod Hi-FI (superb), si la ala pretul era o mare necunoscuta
4. de 3 ori am incercat sa ies pe usa si au bipait alarmele (nu au demagnetizat cum trebuie bandele metalice de pe cutii)

In total am stat cam 35 min pt doua ipod (mi se pare mult). Magazinul arata bine, dar spatiul tot lipsit de ergonomie mi se pare.
Sper ca maine la lansare sa fie ok. Nu stiu unde vom incapea acolo

Treaba cu beep-u ăla la ieșire este o sursă de nervi și pt gazde, nu e vina lor, bre, e cu aparatu’ ăla sofisticat.
În rest, nu mă pronunț.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Pai sa-l schimbe Bre’ ... aparatu’ ... wink

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member

Hai sa va mai zic una ... povestita chiat azi de un student.
A fost omu’ sa prospecteze piata, la Galeria de Mace. I-a facut fata de la “ghiseu” (cunoscatorii stiu cine wink) un calcul luand in seama si reducerea de 5% pt studentzache. I-a dat undeva pana in 80mil. A vrut sa-i faca proforma. Baiatul a zis ca nu-i nevoie ... ca vine a doua zi sigur cu banii. Zis si facut. A doua zi vine cu 80mil FIX. Ii face fata factura ... si Boom (vorba lu’ Jobs) 84 mil. Pustiu, se inverzeste ... si o intreaba daca a luat si reducerea de student in calcul ... “desigur” vine raspunsul. Ce sa mai ... varianta scurta ... dupa nu stiu cate drumuri sus pe scari (cunoscatorii stiu unde wink) a ajuns la o varianta de 80mil si 6 mii. Baiatul s-a “imprumutat” la un coleg de cei 6 mii.
Cum spunea Steji ... trendul iStyle ... sau o fi vechiul trend Mac Galery ?!?!

PS ... Sunt sigur ca o sa sara acum Cattus ...wink dar povestea este adevarata ...  jur mon cher !

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06
psergiu - 14 Decembrie 2006 10:50 PM

Cine nu le știe măcar din vedere pe Dora și pe Anca și-a luat degeaba mac wink

si ma rog eu cum as putea s ale cunosc s anu spun ca am pe degeaba MAc
, i-a zi

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRank
Member

Te imbraci frumos ... la costum scump ... te duci acolo si zici ca vrei sa faci o investitie majora si ca vrei sa discuti amanunte cu managerul.

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Kata4 - 21 Decembrie 2006 12:21 PM

Hai sa va mai zic una ... povestita chiat azi de un student.
A fost omu’ sa prospecteze piata, la Galeria de Mace. I-a facut fata de la “ghiseu” (cunoscatorii stiu cine wink) un calcul luand in seama si reducerea de 5% pt studentzache. I-a dat undeva pana in 80mil. A vrut sa-i faca proforma. Baiatul a zis ca nu-i nevoie ... ca vine a doua zi sigur cu banii. Zis si facut. A doua zi vine cu 80mil FIX. Ii face fata factura ... si Boom (vorba lu’ Jobs) 84 mil. Pustiu, se inverzeste ... si o intreaba daca a luat si reducerea de student in calcul ... “desigur” vine raspunsul. Ce sa mai ... varianta scurta ... dupa nu stiu cate drumuri sus pe scari (cunoscatorii stiu unde wink) a ajuns la o varianta de 80mil si 6 mii. Baiatul s-a “imprumutat” la un coleg de cei 6 mii.
Cum spunea Steji ... trendul iStyle ... sau o fi vechiul trend Mac Galery ?!?!

PS ... Sunt sigur ca o sa sara acum Cattus ...wink dar povestea este adevarata ...  jur mon cher !

Adică de ce să sar? Par a fi chiar așa de amorezat de istyle?! Eu eram client Transilvae, dar mi-era teribil de incomod să merg acolo, în spatele Palatului…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRank
Member

Ce vremuri ... cand era Piti omu’ de baza la suport ...
Grasu’ chiar daca iti lua banii ... macar avea simtul umorului wink si parca nici nu se targuia “pe fata” ...

3 din 5
3