Am fost astazi la iStyle, sa cumpar 2 ipod nano, pt cadouri. Bineinteles ca promotia pt nano intra numai de maine si nu mi se puteau rezerva doua (chiar daca dadeam banii), dar totusi am fost putin dezamagit.
Va spun si de ce:
1. pana mi s-a completat factura, au trecut cam 10 min (nu stiu ce probleme cu imprimanta)
2. pretul la nano nu era clar (o dra de acolo s-a dus cu ele pana sus de vreo 2 ori)
3. alta doamna care astepta dupa mine cumpara un ipod Hi-FI (superb), si la ala pretul era o mare necunoscuta
4. de 3 ori am incercat sa ies pe usa si au bipait alarmele (nu au demagnetizat cum trebuie bandele metalice de pe cutii)In total am stat cam 35 min pt doua ipod (mi se pare mult). Magazinul arata bine, dar spatiul tot lipsit de ergonomie mi se pare.
Sper ca maine la lansare sa fie ok. Nu stiu unde vom incapea acolo
In primul rand: e promotie pt 21 DECEMBRIE 2006! adica, a inceput astazi, 21, la ora 9 si se termina cand se termina 200 de bucati iPod Nano 2GB!
promotia nu a inceput ieri, alaltaieri sau nu este valabila pt rzervari! o regula este regula.
este atat de greu sa respecti faptul ca DOAR DE PE 21 se dau iPod-uri la promotie???? totul este valabil pt 200 buc! asa a fost promovata in presa si peste tot!
acum avem “probleme” ca nu am dat de ieri iPoduri. altii se intrebau sambata daca au vreo sansa reala sa ia unul astazi….
2. erau probleme cu reteaua! nu cu imprimanta! si asta pt ca eram inca in pregatiri pt lansarea de Joi, inluzand lucrul la reteaua electrica… dar.. deh… noi suntem prosti, nu ca altii… pregatim lansare, vindem, facem service ... etc… nu ca altii care inchid magazinele.
Si cand jumatate de ora inchidem pt curatenie in showroom, tot pt placerea/binele clientilor… suntem amenintati cu OPC!!! Hai ca e buna! Cine va mai multumeste????
3. Marfa abia intrase in stoc. Cand avem receptie marfa/inventar iarasi nu inchidem, si atunci suntem nevoiti sa jonglam cum putem… dar tot pt clienti…
preturile noastre sunt in Eur, deci nu sunt fixe, dc scade Eur scad si preturile in RON, deci la fiecare intrare, pretul este calculat la cursul la care a intrat in vama.
4. Intr-adevar, portile de securitate sunt sisteme care functioneaza sau nu, dar asta nu e vina noastra. ci a producatorilor si oricum faze intr-adevar penibile cu portile de genul asta se intampla frecvent si la multe alte magazine.
nu e chestie ca noi nu am demagnetizat cum trebuie. Ci pur si simplu stampila de demagnetizare functioneaza cand i se nazare. Si noi am avut clienti care au intrat in magazin si poarta a inceput sa sune - aveau produse de la alte magazine cu etichetele nedemagnetizate - deci scuze chiar nu era un subiect pe care sa ne blamezi….
Ca idee… apropos de cum stam si in cap pt clienti… uite una:
chiar d-na cu Hi-Fi, de care vorbeai, a stat o gramada pt factura pt ca initial nu vroia sa faca factura pe numele ei, dar vroia factura nu doar bon, si noi am cautat in baza noastra de date datele sotului, care a luat doar cu bon (deci nu era in baza de date) ca in final, sa accepte sa i se faca factura pe numele ei… dar nu vroia sa dea buletinul. Ce magazin accepta sa faca facturi pe un buletinul unei persoane care nu este prezenta???? sau ce e aia sa nu ne dea buletinul?
ca doar nu facem nimic cu el, doar luam datele si vedem dc e valabil…
dar, totusi, SPOR LA BARFA!!!!