4 din 5
4
PROMO!! iStyle - MacGallery 21 Decembrie
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.05.06
draciax - 20 Decembrie 2006 08:01 PM

Am fost astazi la iStyle, sa cumpar 2 ipod nano, pt cadouri. Bineinteles ca promotia pt nano intra numai de maine si nu mi se puteau rezerva doua (chiar daca dadeam banii), dar totusi am fost putin dezamagit.
Va spun si de ce:
1. pana mi s-a completat factura, au trecut cam 10 min (nu stiu ce probleme cu imprimanta)
2. pretul la nano nu era clar (o dra de acolo s-a dus cu ele pana sus de vreo 2 ori)
3. alta doamna care astepta dupa mine cumpara un ipod Hi-FI (superb), si la ala pretul era o mare necunoscuta
4. de 3 ori am incercat sa ies pe usa si au bipait alarmele (nu au demagnetizat cum trebuie bandele metalice de pe cutii)

In total am stat cam 35 min pt doua ipod (mi se pare mult). Magazinul arata bine, dar spatiul tot lipsit de ergonomie mi se pare.
Sper ca maine la lansare sa fie ok. Nu stiu unde vom incapea acolo

In primul rand: e promotie pt 21 DECEMBRIE 2006! adica, a inceput astazi, 21, la ora 9 si se termina cand se termina 200 de bucati iPod Nano 2GB!
promotia nu a inceput ieri, alaltaieri sau nu este valabila pt rzervari! o regula este regula.
este atat de greu sa respecti faptul ca DOAR DE PE 21 se dau iPod-uri la promotie???? totul este valabil pt 200 buc! asa a fost promovata in presa si peste tot!
acum avem “probleme” ca nu am dat de ieri iPoduri. altii se intrebau sambata daca au vreo sansa reala sa ia unul astazi….

2. erau probleme cu reteaua! nu cu imprimanta! si asta pt ca eram inca in pregatiri pt lansarea de Joi, inluzand lucrul la reteaua electrica… dar.. deh… noi suntem prosti, nu ca altii… pregatim lansare, vindem, facem service ... etc… nu ca altii care inchid magazinele.
Si cand jumatate de ora inchidem pt curatenie in showroom, tot pt placerea/binele clientilor… suntem amenintati cu OPC!!! Hai ca e buna! Cine va mai multumeste????

3. Marfa abia intrase in stoc. Cand avem receptie marfa/inventar iarasi nu inchidem, si atunci suntem nevoiti sa jonglam cum putem… dar tot pt clienti…
preturile noastre sunt in Eur, deci nu sunt fixe, dc scade Eur scad si preturile in RON, deci la fiecare intrare, pretul este calculat la cursul la care a intrat in vama.

4. Intr-adevar, portile de securitate sunt sisteme care functioneaza sau nu, dar asta nu e vina noastra. ci a producatorilor si oricum faze intr-adevar penibile cu portile de genul asta se intampla frecvent si la multe alte magazine.
nu e chestie ca noi nu am demagnetizat cum trebuie. Ci pur si simplu stampila de demagnetizare functioneaza cand i se nazare. Si noi am avut clienti care au intrat in magazin si poarta a inceput sa sune - aveau produse de la alte magazine cu etichetele nedemagnetizate - deci scuze chiar nu era un subiect pe care sa ne blamezi….

Ca idee… apropos de cum stam si in cap pt clienti… uite una:
chiar d-na cu Hi-Fi, de care vorbeai, a stat o gramada pt factura pt ca initial nu vroia sa faca factura pe numele ei, dar vroia factura nu doar bon, si noi am cautat in baza noastra de date datele sotului, care a luat doar cu bon (deci nu era in baza de date) ca in final, sa accepte sa i se faca factura pe numele ei… dar nu vroia sa dea buletinul. Ce magazin accepta sa faca facturi pe un buletinul unei persoane care nu este prezenta???? sau ce e aia sa nu ne dea buletinul?
ca doar nu facem nimic cu el, doar luam datele si vedem dc e valabil…

dar, totusi, SPOR LA BARFA!!!!

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

mda… birfim si noi, ce sa zic!

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Ca idee… apropos de cum stam si in cap pt clienti…

un lucru foarte firesc. nu e o favoare….e normalitate.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Asa Anca, asa. Nu-i ierta wink
nu o zis ca-i favoare, si intr-adevar nu ai ce comenta la faza asta.

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

a zis cineva ca a zis?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

gulp

in sfarsit.
Care ati fost pe-acolo?
M-am uitat dupa matale, Cattus, da nu te-am vazut.
Iaru o fost si o tinut o cuvantare.

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Evident ... Iaru a tinut cuvantare ... nu era clar ?!?!

Ce-mi place thread-ul asta deja ... se incinge ca la carcotasi ...
Cum era Anca zicala aia frantuzeasca ... ?!?! Qui s’excuze s’acuze ... cred ca nu am scris bine ... ca nu-s francofon ... dar ati inteles spilu’ wink

PS Anca ... mai subtire cu sampania in seara asta ... da? Ca acum iti iei puncte de la militieni ....

[ Modificat: 21 Decembrie 2006 05:41 PM de Kata4 ]

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

am fo si eu. in jurul orei 18:00 -18:20.
Din pacate nu cunosc pe nimeni de pe forum (totusi cred ca l-am vazut pe dacuBurebista sau iaru - sry dar nu sunt sigur care din ei era, daca intr-adevar era vreunul din ei).
Multa lume, foarte tari -ca design, nu am degustat- prajiturelele cu sigla tongue rolleye .
“Cascat” fasolea la ACD-ul de 30” pe care se jucau niste baieti Quake 4, vrut sa cumpar 2 shuffle-uri (venisem cu un prieten) - yok shuffle-uri.
Stat de vorba cu Anca - foarte de treaba ca intotdeauna (nu inteleg cum unii sunt tratati cu “dosul” pe acolo, mie nu mi s-a-ntamplat niciodata).
Vazut 2-3 poze de la “deschidere”. Andreea Esca e macuser? w00t.
Multa lume la costum, veniti cu familia, copii, etc. MacBook.

Overall impression: Foarte nice (in special noua angajata bruneta cu ochi verzi - sau cel putin asa am vaz eu-).

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
OMU - 21 Decembrie 2006 04:59 PM

gulp

in sfarsit.
Care ati fost pe-acolo?
M-am uitat dupa matale, Cattus, da nu te-am vazut.
Iaru o fost si o tinut o cuvantare.

Am fost, desigur, alături de ceilalți membri ai familiei, cinci în total, da’ cum nu ne-am văzut niciodată, am văzut altceva decît vedeam în noi.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06
mediaconvertor - 21 Decembrie 2006 04:15 PM

Ca idee… apropos de cum stam si in cap pt clienti…

un lucru foarte firesc. nu e o favoare….e normalitate.

total de acord mediaconvertor! oricum, am si zis, magazinul este o splendoare. si noi suntem bucurosi sa avem un asemenea magazin, spor la treaba (pt anca).
Feed-back-ul clientilor trebuie privit la modul pozitiv, pentru a putea imbunatati unde se poate, nu sa va suparati. plus, daca eram atat de deranjat,
nu mai cumparam de la voi. Iar faza cu rezervarea - tu ai spus-o :” Stati sa ma duc sa intreb daca se pot rezerva”.
La modul cel mai sincer, cat mai multe magazine Apple Premium Reseller!

[ Modificat: 21 Decembrie 2006 11:55 PM de dracia ]
 Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRank
Member

Da ... misto bruneta ... face concurenta la Anca wink

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

man…. this ain’t a pr0n show…. IMHO

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
equinoxe - 21 Decembrie 2006 07:18 PM

am fo si eu. in jurul orei 18:00 -18:20.
Din pacate nu cunosc pe nimeni de pe forum

Io’s de vină că n-am venit cu etichetele downer

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRank
Member

Da mai, solstitiu ... dar sa stii ca nu m-am gandit la pron ... admiram doar “peisajul”. Tipa e la vanzari angajata.

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

mie de ce-mi pare rau mereu abia dupa ce pierd cate o intalnire?

trec si eu azi, ca dopaia n-o sa mai fiu aici, imi trebuie husa pt laptop smile

Semnătură 

Mcintoshing…

4 din 5
4