mie mi-a placut, se vede ca au lucrat mult la el, imi plac majoritatea schimbarilor. insa trebe sa recunosc ca nu e acelasi lucru cu d2, cand intram in den of evil. muzica, atmosfera etc. ... parca era mai catchy. mi se ridica paru pe spate, ieri doar pe maini!
NU am jucat celelalte 2 insa asta sincer mi se pare destul de creepy, treci prin padurea incetosata si zboara corbi din copaci.
Poate ca am dat si eu boxele prea tare si am facut intuneric in camera, se poate si asta.
Il tot butoneaza sotia si deja a vazut o gramada de chestii bune in gameplay fata de primele doua. Daca se adevereste zvonul ca ar avea si o versiune de xbox… am dat de dracu’! Nu mai pup consola pana nu il termina si pe asta. Parerea generala: spre surprinderea mea, se misca perfect pe iMac-urile mele din dotare cu toate ca nici una din placile grafice de le am nu sunt suportate oficial. Bine, detaliile sunt toate la minim dar jocul merge cursiv si chiar si asa arata bine.
Trebuie sa cauti bine… L-a terminat dupa ceva butonat, e bine facut, nu am avut nici macar un singur crash cum te-ai astepta de la o versiune beta. Merge si modul multiplayer, dar asta nu a tentat-o cine stie ce… Am ramas oarecum nedumeriti ca arata nu stiu in ce panou din joc cum ca ar fi facut cam 10% din campanie… Sper sa nu fie adevarat in varianta finala treaba asta pentru ca s-ar traduce in putine ore de joc. Diablo 2 te tinea destul de mult in fata lui si sper sa fie valabil si in cazul astuia pentru ca ar fi pacat dupa atatia ani de asteptare sa fie la fel ca majoritatea jocurilor din ultima vreme, scurt in draci si cu rejucabilitate scazuta.